AnaSayfa / Genel / Kahve falında yemek tuzu görmek

Kahve falında yemek tuzu görmek

Kahve falında yemek tuzu görmek düzgün giden işlerin kötü sonuçlar vereceğine, bir sebeple hiç olmadığı kadar zor durumlara düşeceğine, sorunlu bir hayat yaşayacağına, alışık olmadığı, bilmediği bir durumla baş başa kalarak zor günler atlatacağına, sıkıntılarının yerini çok mutlu ve sevinçli haberlere bırakacağına, aile bireyleri ile uyumunun süreceğine, yüzünün güleceğine, kaderinin güzel ve hayırlı olacağına, yakın bir zaman içerisinde çok sıkıntılı hallere ve durumlara düşüleceğine, evli kişiler için de ikinci bir bebeğe sahip olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yemek tuzu gördüyseniz:

  • Bazı anlaşma veya planlar son dakika değişiklikleri ya da düzenlemeleri gerektirebilir.

Kahve falında tuzlu yemek yediğini görmek insanlara her türlü yardımı yapacağına, ailesi ile daha fazla ve kaliteli şekilde vakit geçireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında tuzlu aşure yemek kendisini mutsuz edeceğine, olmadık bir sebepten ötürü babayla ters düşüleceğine işarettir.

Kahve falında tuzlu baklava yemek kısaysa da ömrün kısa süreceğine, yeni zaferlerin ve başarıların peşine düşecek inanca ve güce sahip olacağına delalettir.

Kahve falında tuzsuz yemek yemek çok kötü zamanlar geçirip ruhsal olarak çok zor durumlara düşeceğine, hoşluklarla karşılaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yemeğe tuz koymak ister istemez başının belaya gireceğine, Allah katında günahkâr sayılacağı işleri hiç çekinmeden yapmaya başlayacağına delalettir.

Kahve falında yemeğe tuz ekmek muradına ereceğine ve yaşamak istediği hayatı bulacağına, çok zor zamanlar geçireceği, başını hastalıklardan ve üzüntülerden kaldıramayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tuzlu et yemek kişinin hayat sevincinin artacağına, hayallerinin de yarım kalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında avuç avuç tuz yemek elinde bulunan imkânları kullanarak çok hayırlı projelere imza atacağına, mevki ve makam sahibi kişiler ile kurulacak olan dostluk sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir