AnaSayfa / Genel / Kahve falında tuz içmek

Kahve falında tuz içmek

Kahve falında tuz içmek sevilen kişiler ile mutlu olunacağına, bir sebeple neredeyse sürekli mutsuz ve huzursuz olunacağına, elinin darlık görmeyeceğine, onunla dayanışma içinde kalacaklarına, hem iyi gününde hem de kötü gününde koşup geleceklerine ve onlar tarafından kendisine laf söyletmeyecek kadar sevileceğine, helal olan lokmaya ve makbul olan mallara sahip olacağına, daha fazla yakınlaşacağına, aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, kısmetin hiçbir zaman kapanmayacağına işaret eder.

Kahve falında tuz içmek gördüyseniz:

  • Yaratıcı bir fkrinizi uygulamaya koymanıza yardım edebilecek bir anlaşma şansı yakalayabilirsiniz.

Kahve falında tuzlu su içmek kişinin birikim yapabilecek oranda kar elde edeceğine, iş hayatında büyük bir kriz yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında çeşmeden tuzlu su içmek gün geçtikçe hayat içerisinde çok daha zor durumlar ile karşılaşacağına, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, alınacak destek ile moral olarak çok iyi bir duruma gelineceğine işaret etmektedir.

Kahve falında tuz içmek varlığın keyfini süreceğine ve elindekileri karlı yatırımlara dönüştürmek için bazı girişimlerde bulunacağına, borçların biteceğine, yatırım yapılabilecek kadar para tasarrufunda bulunulacağına rivayet eder.

Kahve falında tuzlu ayran içmek aile bireyleri ile mutlu bir hayata sahip olunacağına ve birçok iş fırsatı elde edileceğine, maddi kayıplarını fazlasıyla karşılayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tuzlu çorba içmek yolunda giden hayatın bozulacağına, iyi, güzel ve hayırlı günler geçireceğine, can sıkıntısından, huzursuzluğundan ve hasta ruh halinden kurtulacağına tabir olunur.

Kahve falında tuz ruhu içmek işlerindeki şansının ve kısmetinin hiç bozulmayacağına, ailesi ve sevdiği kişiler ile refah içinde yaşayacağına, kısa süre içinde büyük atılımlar gerçekleştireceğine delalettir.

Kahve falında tuz fabrikası görmek işlerin daha kötü bir hal alacağına, yakın zamanda gerçekleşmesi  gereken bir çalışmanın bir türlü başlamayacağına delalet eder.

Kahve falında tuz basmak diğer hayallerini ve isteklerini gerçekleştirmek için cesaret vereceğine, onu yorgun ve hasta bir görüntüye getireceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir