AnaSayfa / Genel / Kahve falında tuvalette soyunmak

Kahve falında tuvalette soyunmak

Kahve falında tuvalette soyunmak her geçen gün daha mutlu ve daha hayat dolu olunacağına, bir sebeple cimriliği ile çevresinin dikkatini çekeceğine, kazalardan, belalardan, kötülüklerden uzak olacağına, ihtiyaçların ve eksiklerin giderilemeyeceğine, faturaların biriktikçe birikeceğine, maddi zararın da her geçen gün kapanmayacak boyutlara ulaşacağına, engel teşkil edeceğine ve onu karar aşamasında kısıtlayacağına, zorlu bir dönem geçirileceğine, akıllıca adımlar atılması sayesinde çok kötü giden çalışmaların düzene gireceğine ve çok mutlu olunacağına, insanlardan uzaklaşılacağına, neredeyse işten güçten el etek çekileceğine rivayet eder.

Kahve falında tuvalette soyunmak gördüyseniz:

  • Sizden beklentileri olan kişileri ya da genel anlamda yapılması gereken şeyleri yapma konusunda kendinizi hayal kırıklığına uğratmamanızda fayda var.

Kahve falında tuvalette soyunmak sorunların günden güne daha da artacağına, sevilen kişilerle tartışmalar yaşanacağına, hayırsız kişilerle muhatap olunacağına ve uzun zamandan beri kırgın olunan bir kişi ile aradaki buzların eritilemeyeceğine, hayallerinin kısa süre içinde gerçekleşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında evde soyunmak tabiatı kötü olan kişiye, eğitim konusunda kötü bir haber alınacağına inanılır.

Kahve falında banyo yapmak için soyunmak kötülüklerden uzak kalacağına, çoğu kez hızlı bir şekilde çözüleceğine işaret eder.

Kahve falında birinin karşısında soyunmak eline geçen bazı fırsatları çok kısa bir zaman içinde kullanamadığı için yakın bir zamanda elinden kaçıracağına, cesaret ve özgüven sahibi olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sokakta soyunmak sağlıkla ilgili bir konuda verilecek bir kararın ardından kısa sürecek bir operasyon geçirileceğine, çok büyük mutluluk yaşayacağına, sevdiği kişiler ile mutlu olacağına, eline geçen fırsatları çok hayırlı bir şekilde değerlendireceğine işarettir.

Kahve falında soyunduğunu görmek zarar gören insanlara yardım edeceğine, kendisini bu doğrultuda eğiteceğine delalet eder.

Kahve falında kat kat soyunmak nankörlük, vefasızlık ve haksızlık göreceğine, teorik düşüncelerini uygulama fırsatı elde edeceğine bu sayede hedeflerini gerçekleştirmenin yolunu bulmuş olacağına inanılır.

Kahve falında dışarıda soyunmak işlerin içinden çıkılmaz bir hal alacağına, işindeki kısmetin ve şansın eskisi gibi yaver gitmeyeceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir