AnaSayfa / Genel / Kahve falında tuvalette bokunu görmek

Kahve falında tuvalette bokunu görmek

Kahve falında tuvalette bokunu görmek stres ve üzüntüye yol açacak bir toplantı yapılacağına, yapılan hatalar yüzünden çok büyük üzüntü duyulacağına, maddi ve manevi olarak bir sıkıntı çekileceğine, huzurlu bir yaşam sürüleceğine, geçimin daha kolay hale geleceğine, çok büyük ve kötü durumlardan zarar görmeden çıkacağına, uzun zamandan beri almayı çok istediği bir şeyi yakın zamanda alacağına ve çok hayırlı ve faydalı bir işe girip çok güzel günler göreceğine, çok iyi sonuçlar vereceğine, büyük fırsatların kapısını açacağına, yaptığı çalışmalar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine ve resmi bir kurumda çok üst kademelerde görev alacağına, kendinde rakiplerini ve düşmanlarını alt edecek kudreti bulacağına, herkesin sevdiği, saygı duyduğu ve önemsediği biri haline geleceğine işaret eder.

Kahve falında tuvalette bokunu gördüyseniz:

  • Para konusunda anlamsız yere para harcıyorsunuz.

Kahve falında boklu tuvalet temizlemek halinin iyi olduğuna, bazı tartışmaların ortasında kalınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında boklu tuvalet kağıdı görmek uzun zamanda beri özlem duyulan ve biraraya gelme fırsatı bulunamayan bir kişi ile yakın zaman içinde kavuşulacağına, çok uzun zamandan beri yaptığı işte çeşitli sorunlar yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tuvalette bokunu görmek bazı şeyleri sonlandırırken bazı şeylere de başlama kararı alacağına, ailesinin kendisiyle gurur duyacağı işler yapacağına alamet eder.

Kahve falında boklu tuvaletler görmek çarelere ve çözümlere ulaşacağına, şifa bulacağına, ruhen ve bedenen yenileneceğine, parasal konularda kolaylık içinde yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında tuvalete bokunu yapmak en yakınındaki kişilerle arasının açılacağına, sıkıntılardan, üzüntülerden ve musibetlerden alınan hayır duaları sayesinde kurtuluşa erileceğine alamet eder.

Kahve falında boklu tuvalet görmek sevdiği işi yapmak için bazı kişilerle ortaklık kuracağına, zenginleşeceğine ama karakterinden asla ödün vermeyeceğine, israf etmeden, kazancını başkalarıyla da paylaşacağına tabir olunur.

Kahve falında boklu tuvalet yıkamak hiç istemeyeceği şeyler ile karşılaşacağına, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, ailesi ile çok büyük tartışmalara gireceğine, maddi zararının giderileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında tuvalet boku temizlemek işlerinin çok iyi bir hal alacağına, huzurunun, mutluluğunun, azalacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir