AnaSayfa / Genel / Kahve falında boklu tuvaletler görmek

Kahve falında boklu tuvaletler görmek

Kahve falında boklu tuvaletler görmek aynı zamanda dünya yaşantısında da olumlu gelişmelerle karşılaşacağına, ele geçen bir miktar kazancın geldiği gibi gideceğine ve fal sahibinin bu duruma karşı çaresiz kalacağına, ailesinin desteği sayesinde her zaman insanların kıskanacakları işler yapacağına ve lüks bir hayat süreceğine, hayırlı bir yola girmeye, bol bol dua almaya, uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı durumların sona ereceğine ve mutlu olunacağına, geçim için verdiği savaşın kızışacağına, günahlarından kurtulmak için Allah’a sığınacağına, hasretliğin biteceğine alamet etmektedir.

Kahve falında boklu tuvaletler gördüyseniz:

  • Kısa süreli rahatsızlıklara neden olabilecek problemleri görmezden gelmelisiniz.

Kahve falında tuvalette insan boku görmek eğer işsizse iş bulacağına, zor günler geçirileceğine, sevilen kişiler ile uzun süren tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tuvaletin bokla taştıgını görmek duygularının karşılığını alamayacağına ve tutulduğu kara sevda nedeniyle uzun süre kendine gelemeyeceğine, çektiği tüm sıkıntıların sona ereceğine ve artık rahat bir nefes alacağına tabir olunur.

Kahve falında tuvaleti boklu görmek iş hayatında iflasın eşiğine gelineceğine, ele güne muhtaç olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tuvalette bokunu görmek bazen yokluk, bazen fakirlik görüleceğine, yokluğa düşeceğine, rızık eksikliği yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında boklu tuvalet görmek nimetten yana payına fazlasının düşeceğine, rütbesinin artacağına, hasretle sarılacağına ve ayrı kaldığı yılların özlemini gidereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında tuvalette insan boku temizlemek bir sebeple çok üzüleceğine, ancak daha sonra dedikoduyu çıkaran kişileri bularak adli yollarla hakkını arayacağına, çok iyi yatırımlar yaparak büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında boklu tuvalet temizlemek çok sevinçli haberler alacağına, onunla ağız tadını, muhabbeti, uyumu, anlayışı, karşılıklı duygu ve düşünceleri yakalayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tuvalette boka basmak artık daha dikkatli davranacağına, büyük önlemler almasına ve çok geniş çaplı yatırımlar yapmasına rağmen karşılık olarak çok küçük bir kazanç elde edeceğine, bu yüzden bir miktar zarar edeceğine, yaptığı işten ve attığı adımlardan pişman olacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir