AnaSayfa / Genel / Kahve falında tuvaletini yapmak ve temizlemek

Kahve falında tuvaletini yapmak ve temizlemek

Kahve falında tuvaletini yapmak ve temizlemek elini attığı her işten alnının akıl ile çıkacağına, her işini sorunsuz şekilde yani kolaylıkla halledeceğine, onlarla doyasıya vakit geçireceğine, herkesin şaşırtılacağına, rahatının yerine geleceğine ve psikolojisinin yaşadığı güzel olaylar sayesinde daha iyi olacağına, aldığı haber yüzünden çok kötü günler geçireceğine, yardıma muhtaç bir kişiye yardım edileceğine, eş, dost ya da akrabalardan biri ile bir yola çıkılacağına, taşıyamayacağı ve kaldıramayacağı yükümlülükler üstleneceğine, hesap etmeden büyük ve önemli işlere atılacağına, yönetici vasıflı bazı kişilerin dikkatini çekeceğine işaret eder.

Kahve falında tuvaletini yapmak ve temizlemek gördüyseniz:

  • Ani bir teklif ilginizi çekebilir.

Kahve falında tuvalet yapmak ve temizlemek yaşadığı zorlukların biteceğine ve çevresinin kendisine her anlamda destek verecek kimselerle dolacağına, uğradığı haksızlığın özürle düzeltileceğine, şans oyunlarından birini kazanması sayesinde cebine para gireceğine, aldığı borçları kısa bir süre içinde geri ödeyeceğine ve dertlerinin ve sıkıntılarının son bulacağına alamet eder.

Kahve falında tuvaletini yapmak ve temizlemek işlerin her geçen gün daha çok kişiye ulaşacağına, dedikoduların deyim yerindeyse bıçak gibi kesileceğine, zor zamanlar geçirileceğine ve üzüntü duyulacağına işaret eder.

Kahve falında tuvalet kuyusu temizlemek huzurunun ve ağız tadının kaçacağına, sahip olunan kaynakların kısa sürede biteceğine, mevki makam sahibiyken işten olunacağına inanılır.

Kahve falında banyo ve tuvalet temizlemek kişinin büyük fabrikalarda beyaz gömlekliler arasında olacağına, zararlı bir alışkanlıkla uğraşmak zorunda kalınacağına yorulur.

Kahve falında başkasının tuvalet temizlediğini görmek siparişlerinin çoğalacağına, galibiyetlerinin artacağına, ticaret dünyasında adının yayılacağına, yaptığı işin kalitesi sayesinde herkesin rağbet ettiği ve işini yaptırmak isteyen kimse konumuna geleceğine, rahat nefes almaya başlayacağına tabir olunur.

Kahve falında kirli tuvalet temizlemek çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, yeni yetişen insanlara örnek olarak gösterileceğine ve her yaptığı işte bir yenilik yaratacağına, çok büyük bir boşluğa düşüp borç içinde kalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında cami tuvaleti temizlemek yarınlarına dair endişelerinin biteceğine ve hayatın artık fal sahibinin yüzüne gülmeye başlayacağına, yapılan her işte çok değerli deneyimler kazanılacağına alamet eder.

Kahve falında temiz tuvalet temizlemek girilen her işte aynı açmazla karşılaşılacağına, içinde bulunulan durumdan ötürü bir türlü gerektiği gibi bir işe girilemeyeceğine, her zaman şükrederek, başına gelenleri tevekkül içinde karşılayarak ve Allah’ın emirlerine karşı gelmeden yaşayacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir