AnaSayfa / Genel / Kahve falında tuvalete et düşürmek

Kahve falında tuvalete et düşürmek

Kahve falında tuvalete et düşürmek parasına da para ekleyeceğine, hayırlı olarak başlanan ve başta güzel giden bir olayda büyük bir talihsizlik yaşanacağına, ağlayıp sızlayacak kadar acizlik içinde olmaya izin vermeyeceğine, girilecek olan işte büyük bir başarı kazanılacağına, aralarındaki iyi geçimin ve koyu muhabbettin bozulacağına, gelecek zamanlar için tasarruf yapacağına, sıkıntısız, sorunsuz ve çilesiz bir dönem geçireceğine bu sürede kendisi için çok faydalı, verimli ve bereketli işler yapacağına, atılacak adımların çok etkili bir makam sağlayacağına inanılır.

Kahve falında tuvalete et düşürmek gördüyseniz:

  • Diğerlerinin talep veya tavsiyelerine göre değil, iç sesinize göre hareket etmelisiniz.

Kahve falında tuvalete et düşürmek işinde yükseleceğine, düzenli bir gelir elde edeceğine bu sayede birikim yaparak, mal sahibi olacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının kuracağı ortaklıktaki bir kişinin vereceği destek ile ortadan kaldırılacağına ve zarar edilen bir işte yapılacak bazı hamleler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine inanılır.

Kahve falında bebeğin tuvalete düştüğünü görmek çözüm bulmak yerine kişinin tutumunu değiştirmemesi ve aşırı agresif davranması sonucunda da ilişkilerin bitme noktasına geleceğine, neşeli ve huzurlu bir geleceğe işarettir.

Kahve falında tuvalete bozuk para düşürmek hem dua alacağına, kazancı ile ilgili olarak sürekli sıkıntı yaşayacağına inanılır.

Kahve falında çocuğunu tuvalete düştüğünü görmek kafasında hiç soru işareti ve belirsizlik olmadan girişimde bulunacağına, el üstünde tutulan birisiyken kıymetin yitirileceğine işaret eder.

Kahve falında terliğini tuvalete düşürmek mallarının ve kazancının çoğalacağına, kötü biri ile karşılaşılacağı veya onunla bir işe girişileceğine delalet eder.

Kahve falında telefonu tuvalete düşürmek gelmez sandığı güzel günlerinin geleceğine, muradına ermek için emeklerinin ve umutlarının boşa gitmeyeceğine, hayatının her alanına mutluluğun yayılacağına tabir olunur.

Kahve falında ayakkabının tuvalete düştüğünü görmek çok uzun zamandan beri tartışmalı olduğu bir kişi tarafından kötü bir duruma düşürülmeye ve zarara uğratılmaya çalışılacağına, elinde bulunan imkânların bazı kişiler tarafından kötüye kullanılmak isteneceğine, çok başarılı olup, kazancının artacağına alamet eder.

Kahve falında tuvalete anahtar düşürmek tüm derdinin, kederinin ve zorluklarının uçup gideceğine, zenginlik elde edeceğine ve çevresindekilere göre hedefi on ikiden tutturacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir