AnaSayfa / Genel / Kahve falında tuvalet temizleyen birini görmek

Kahve falında tuvalet temizleyen birini görmek

Kahve falında tuvalet temizleyen birini görmek planların boşa gideceğine,  iş hayatında iniş yaşanacağına, insanlar arasında çok tanınan biri olacağına, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar verici bir hale geleceğine, işlerinin çok hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine, kendi işinin başına geçip, kendi patronu olacağına, mutluluk verici gelişmelerin yaşanacağına, işinde çok büyük adımlar atacağına, başarılı olacağına, teorik düşüncelerini uygulama fırsatı elde edeceğine, huzurunu ve ağız tadını yitireceğine işarettir.

Kahve falında tuvalet temizleyen birini gördüyseniz:

  • Kendinizi göstermek için lüks şeyler almak veya çok para harcamak zorunda değilsiniz.

Kahve falında tuvalet temiz görmek söylediği bir sözden ötürü pişmanlık duyacağına, kalp kırıklığı yaşanacağına, uzun yıllardan beri kurulan hayallerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında temiz tuvalete girmek yıllardır yapılan bir mesleğin bırakılacağına, maddi ve manevi olarak geçirdiği zor günlerin biteceğine alamet etmektedir.

Kahve falında temiz tuvalet aramak ağır günler geçireceğine, duaların kabul göreceğine inanılır.

Kahve falında tuvalet temizliği yapmak bunun da hayatı için büyük neşe kaynağı olacağına, büyük adımlar atılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tuvaleti temiz görmek aksiliklerin ve tersliklerin üst üste geleceğine, büyük işlere girerek hayal ettiği herşeye kavuşacağına işarettir.

Kahve falında tuvalete temiz su dökmek onu yalnız bırakmayacağına, kızına daima sahip çıkacağına ve onu desteklemekten de hiç vazgeçmeyeceğine, toplumun önde gelen kişileri arasına gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında birini tuvalet temizlerken görmek stres içinde günler geçireceğine, mesleki anlamda geriye düşüleceğine rivayet eder.

Kahve falında tuvalette temiz su görmek yaşanılan semtte ya da iş hayatında bir dedikoduya malzeme olunacağına, arka arkaya pek çok iş teklifi geleceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir