AnaSayfa / Genel / Kahve falında babaya aşık olmak

Kahve falında babaya aşık olmak

Kahve falında babaya aşık olmak sanatla ilgili bazı çalışmalar yapılacağına, bu konuda büyük ilerleme kaydedileceğine, sorunların yavaş yavaş çözüme kavuşacağına, hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına, aile bireyleri ile çok mutlu olacağına ve aile içinde büyük sevinç yaşayacağına, kazancını birkaç kat arttıracağına, sağlık ve huzur dolu bir döneme gireceğine, içinin kıpır kıpır olacağına, mutluluk ve heyecandan da yerinde duramaz hale geleceğine, haksızlığa uğrayan kişilere yardımcı olunacağına, hayırlı bir yola çıkılacağına,  bu yolun dönüşünde hayırlı haberler getirileceğine, çok büyük bir endişeye kapılacağına, uzun bir zaman boyunca düzelmesini beklediği ve çok dua ettiği bir olayın düzelmeyeceğine, deyim yerindeyse elinin döneceğine, moralinin, keyfinin ve ağız tadının yerine geleceğine, isteklerinin gerçekleşeceğine, planlarının işe yarayacağına, sırtının yere gelmeyeceğine, engel tanımayan biri olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında babaya aşık olmak gördüyseniz:

  • Moral açısından da oldukça yüksek görünüyorsunuz.

Kahve falında babaya aşık olmak falı kapatan kişinin rahatının ve huzurunun yerine geleceğine, mantık ve sezgileriyle hareket etmesi halinde her işini kolaylıkla halledeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında aşık olduğun kişinin babasını görmek ortaklık yaptığı birisinden ihanet göreceğine, işinin en iyisi olan bu insanlarla ortak iş yapacağına, karlı çıkacağına, refah düzeyinin artacağına, mal ve para biriktireceğine alamet eder.

Kahve falında babasına aşık olmak kendisi için çok önemli ve büyük adımlar atacağına, hırsını ve öfkesini yenmeyi becereceğine bu sayede de içinin mutlulukla dolacağına alamet etmektedir.

Kahve falında aşık olduğun kişiye sarılmak huzurlu, mutlu olacağına, kişinin geçim sıkıntısına düşeceğine ve fiziksel olarak da yıpranacağına delalet eder.

Kahve falında eski aşık olduğun kızı görmek hileye, fesada bulaşacağına, sağlıklı bir hayat sürüleceğine tabir olunur.

Kahve falında aşık olunan kişiden çıkma teklifi almak elinde bulunan imkânlar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, kazancın yarı yarıya artacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bir erkeğin aşık olduğunu görmek işlerinin eskisinden daha iyi ve daha kazançlı bir hal alacağına, yaşadığı zorlukların son bulacağına, huzurlu bir kişiliğe sahip olacağına ve başarıların ardının arkasının kesilmeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında aşık olduğun kişinin annesini görmek nerede hata yaptığını düşünerek, akıllıca adımlar atmaya başlayacağına, kardeşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, hayırlı bir kısmet ile tanışılacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir