AnaSayfa / Genel / Kahve falında tuvalet içinde balık görmek

Kahve falında tuvalet içinde balık görmek

Kahve falında tuvalet içinde balık görmek yapılan hataların telafi edileceğine, büyük maddi ve manevi kazançlar elde edileceğine, hayırlı bir döneme girileceğine, sevinçli ve güzel günler görüleceğine, ana baba duasının alınması sayesinde çok hayırlı bir aile hayatına sahip olunacağına, eş, dost ya da akrabalarından bazılarının vereceği destek sayesinde çok büyük bir atılım yapacağına ve iş için oluşturduğu projeler ile büyük çok kazanç elde edeceğine, çevresinde olup bitenlerin farkına vardığı gibi, her zaman akıllıca hamleler yaparak başarısının önündeki engelleri tek tek temizleyeceğine, sıkıntılardan kurtulmak için borç bulunamadığı için zararın ve krizin daha da büyüyeceğine, çok zor durumlara düşeceklerine, aile hayatlarını bozulacağına, kişinin kendisini çok hafiflemiş hissederek hayatına devam edeceğine, geleceğinde makam olarak da, maddi olarak da yüksek konumlara erişeceğine, iş hayatında büyük başarılar kazanacağına ve rakiplerinin ulaşamayacağı kadar iyi ve kazanç getirecek işlere gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında tuvalet içinde balık gördüyseniz:

  • Risk almamalısınız.

Kahve falında tuvalet içinde balık görmek kişinin tüm hayatının değişeceğine, fakir ve güçten düşmüş bir kimse olacağına, hayatından nefret duygusunu atacağına alamet eder.

Kahve falında tuvaletin içinde balık görmek atılacak adımlar sayesinde işlerinin her geçen gün daha da artacağına, ancak bu borçların ödemelerinin gecikeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında tuvaletin içinde yemek görmek onun için çok kıymetli olacak ve belki de hayati önem taşıyacak bir konuda kolay kolay kimsenin yapmayacağı bir şey yapacağına, sorunlu bir ilişkinin sona erdirileceğine alamet eder.

Kahve falında odanın içinde tuvalet görmek çevresinin güzel insanlarla dolacağına, zor, kötü ve hasta günler geçireceğine alamet eder.

Kahve falında caminin içinde tuvalet görmek maddi ve manevi açıdan çok rahata erileceğine, sıkıntılı, sorunlu ve zararla dolu bir dönemin kapanacağına, büyük sorunlar ile boğuştuğu bir dönemde kendisini çok üzecek bir olayla karşılaşacağına delalettir.

Kahve falında tuvalet içinde kaka görmek üzüntü duyulmasına sebep olan durumların ortadan kalkacağına, kendini kötü ve moralsiz hissedeceğine tabir olunur.

Kahve falında oda içinde tuvalet görmek deyim yerindeyse karanlık günlerin yakın bir zaman içinde aydınlanacağına, yeni bir işe girileceğine, başka bir ülke veya şehirde sunum ya da toplantı içinde bulunulacağına rivayet eder.

Kahve falında tuvaletin içinde olmak imkânlarının kendisini rahat yaşatacak kadar geniş olacağına, işle ilgili olarak bir sorun yaşanacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir