AnaSayfa / Genel / Kahve falında odanın içinde tuvalet görmek

Kahve falında odanın içinde tuvalet görmek

Kahve falında odanın içinde tuvalet görmek ahlaksız ve kendisine güvenilemeyecek bir akrabaya, atılacak adımlar sayesinde hem yüklü miktarda para kazanacağına hem de çok daha üst kademelere geleceğine, mal mülk sahibi olacağına, uzun yıllardan beri yapmak istediği şeyleri gerçekleştireceğine, tüm kalbi ile Allah’a döneceğine, bir sebeple bir miktar zarar edeceğine, yaptığı işten ve attığı adımlardan pişman olacağına, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine ve mutlu bir yuvaya sahip olunacağına, boş kuruntularla uğraşacağına, işlerinin hiç olmadığı kadar iyi bir hal alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında odanın içinde tuvalet gördüyseniz:

  • Her tür özel durumu dşarıda kalarak incelemekte fayda var.

Kahve falında odanın içinde tuvalet görmek işlerinin pek istemeyeceği, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine, yüksek tahsil yapacağına inanılır.

Kahve falında oda içinde tuvalet görmek bir anda ortaya çıkan bir aksilik yüzünden büyük bir istekle peşinden koştuğu bir işin  bir türlü gerçekleşmeyeceğine, iş hayatı içerisinde çeşitli atılımlar yapacağına ve güzel ve zevkli bir işte yüksek mevkilerde bir işe gireceğine yorulur.

Kahve falında odada tuvalet görmek zararsız görünen bir olayın birçok problem doğuracağına, sevdiği kişiler ile gireceği bir ortaklık ile hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde çok rahat bir şekilde kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında odaya tuvaletini yapmak kendisi için hayırlı olacak, yüzünü güldürecek, kadrini kıymetini bilecek bir kişiyle tanışıp, onunla güzel bir ilişki kuracağına, alınan onca önleme ve verilen onca çabaya rağmen çok zor durumlara düşüleceğine, aile hayatında kırgınlık yaşanacağına işarettir.

Kahve falında odaya tuvalet yapmak zorlukların, sıkıntıların ve umutsuzluğun sona ereceğine, epey zamandan beri üzerinde kafa yorulan bir çalışmanın kısa süre içinde hayat geçirileceğine, iş dünyasında yeni kapılar açılacağına, işten güçten fırsat bulup tatile çıkılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında odanın ortasında tuvalet görmek karşılıklı olarak kadir kıymet bileceklerine, düşmana karşı fikir ve güç birliği yapacağına, işlerinin düzeleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında oda içinde klozet görmek hayatta kendini hiçbir zaman yalnız ve çaresiz hissetmeyeceğine, rahat bir hayatın kapısının açılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında odanın içinde ağaç görmek yaşadığı sıkıntılı durumların son bulacağına, yeni bir arkadaş ortamına girileceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir