AnaSayfa / Genel / Kahve falında tuvalet çukuru görmek

Kahve falında tuvalet çukuru görmek

Kahve falında tuvalet çukuru görmek maddi ve manevi olarak düşecekleri sıkıntılı durumlardan kurtulmaları için çok büyük çaba göstereceğine, aile hayatına adım atılacağına, sağlığının, huzurunun ve neşesinin yerinde olacağına, hayırlı haberler alacağına, sevineceğine, hakkın huzurunda el açıp dua ederek tövbekâr olacağına, kendini bundan sonra kötü ve yasaklı olan herşeyden men edeceğine, süzüleceğine, yaralarına da merhem olacağına, maddi açıdan zor bir döneme girileceğine, iş hayatında büyük bir kriz yaşanacağına işarettir.

Kahve falında tuvalet çukuru gördüyseniz:

  • Çok yoruluyorsunuz.

Kahve falında tuvalet çukuru görmek gönül işlerinden mutluluk bulacağına, çalışmaktan kurtulacağına ve biraz da kendisine zaman ayırma fırsatı elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında tuvalet çukuru temizlemek çok kazançlı ve güzel işlere gireceğine, her işinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, yapacağı her işin çok büyük ilgi toplayacağına, işinden ve ekmeğinden olacağına delalettir.

Kahve falında çamurlu çukur görmek ilim irfan öğreneceğine ve âlim kişilerden sayılacağına, aile hayatında yaşanan tatsızlıkların sona ereceğine rivayet eder.

Kahve falında çukurda ev görmek çok büyük sorunlar yaşayarak maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına ve neredeyse her gününün kavga ve dövüşle geçeceğine, onların gerçek yüzüyle karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çukurda kalmak içinin rahatlayacağına, sevgiyi ve hürmeti göreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında çukurlar görmek o kimseyi kendisine tutku ve saplantı haline getireceğine, esenleyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında çukurda yürümek kazancının ve rızkının düşeceğine, keyfinin, rahatının ve ağız tadının kaçacağına, ayrı düşmüşlerin kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çocuğunun çukura düştüğünü görmek şansına ve kısmetine kendi eliyle mani olacağına, üzüleceğine, bir sebeple eşlerin huzurunun kaçacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir