AnaSayfa / Genel / Kahve falında turuncu oje görmek

Kahve falında turuncu oje görmek

Kahve falında turuncu oje görmek kişinin tüm günahlarının af olup, dünyadaki hayatının gönlünce geçeceğine, yanına kötülük uğramayıp, her zaman salih kişilerle birlikte olacağına, büyük bir ferahlık yaşanacağına, uzun zamandan beri çekilen zorluğun kısa bir süreliğine de olsa biteceğine, hayallerini ve hedeflerini gerçekleştirmek için attığı adımların amacına ulaşmayacağına ve kişiyi hüsrana uğratacak, üzecek, kıracak, yoracak bir takım meselelerin baş göstereceğine, biraz sıkıntılı günler geçireceğinize, kötü günlerinin biteceğine, sıcakkanlı bir kişi olunacağına, çok kötü durumlara düşeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından ötürü ruhsal olarak hasta olacağına, çevresindeki kişilerden çok takdir göreceğine, her zaman el üstünde tutulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında turuncu oje gördüyseniz:

  • Siz evli bir kadınsanız evinizde çok hızlı müdahale edilmesi gereken bazı durumlar olabilir.

Kahve falında turuncu oje sürmek kişinin hayatını sürdürürken zorlanmayacağına, çok büyük bir huzur ve mutluluk duyacağına delalet etmektedir.

Kahve falında turuncu oje görmek kişinin hayatında her işinin yolunda gideceğine ve engellerden uzak kalacağına, ele geçen kazancın azalacağına işarettir.

Kahve falında tırnaklarda oje görmek feraha ermeye, çok sevineceği olaylar yaşayacağına yorulur.

Kahve falında gri oje sürmek yaptığı yatırımlardan yana istediği sonuçlara ulaşacağına, sevdiği kişilere kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında kırmızı ojeli ayak görmek daha iyi düşünüp yeni projelere hazır hale gelineceğine, çok daha iyilerini yapmak için daha çok çaba sarfedeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında siyah ojeli tırnak görmek Allah katında makbul olacak işlere atılacağına, iyilik yaparak, insanları sevindirerek de kendisine sunulanın sadakasını vereceğine, sıkıntıların ve sorunların geride kalacağına işaret eder.

Kahve falında arkadaşının oje sürdüğünü görmek kişinin sevdiğine kavuşarak, muradına ereceğine, güç kaybedeceğine, borçlarının kendisini çok aşacağına tabir olunur.

Kahve falında ayak parmağına oje sürmek iş ile ilgili tecrübeli kişi ya da kişiler ile oturup fikir alışverişinde bulunacağına, çok detaylı bir şekilde kazanacağı ve kaybedebileceği şeyleri ortaya koyacağına ve bu şekilde işe girip girmeme kararı vereceğine, adeta bilgi kaynağıymış gibi donanımlı hale geleceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir