AnaSayfa / Genel / Kahve falında turuncu güvercin görmek

Kahve falında turuncu güvercin görmek

Kahve falında turuncu güvercin görmek kötü bir geçmişe sahip birinin yapmak istediği kötülüğün boşa çıkacağına, yokluğun biteceğine, çok büyük ve kazançlı işlere girileceğine, etrafına güzel insanların dolacağına, plan ve projelerinin kendisi için hayır getireceğine, bir sebeple sıkıntılarının artacağına, aile hayatının gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, iş hayatında yeni bir sayfa açılacağına rivayet eder.

Kahve falında turuncu güvercin gördüyseniz:

  • Beklenmedik ya da alışılmadık maddi ya da duygusal kazançlar söz konusu olabilir.

Kahve falında turuncu güvercin görmek çok hayırlı olaylar ile karşılaşacağına, sıkıntısı olanın ferahlığa çıkacağına yorulur.

Kahve falında turuncu tuvalet görmek yapılan bir toplantıdan olumlu bir sonuç çıkarılacağına, yurtdışına gidileceğine, gönül hoşluğu içinde olacağına ve esenlik bulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında turuncu zarf görmek rakiplerine karşı zaferler elde edeceğine, zevke aşırı düşkünlük gösteren fal sahibinin maddi sorunlarının da büyüyerek borç almak zorunda kalacağına delalettir.

Kahve falında turuncu giyen birini görmek kariyer edineceğine, rakiplerini mağlup edeceğine, mal mülk sahibi olacağına, uzun bir ömre sahip olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında turuncu yelek giymek kazançlı çıkacağı işlere yoğunlaşacağına, bunalıma düşeceğine yorulur.

Kahve falında saçını turuncuya boyatmak geleceği için faydalı adımlar atacağına, muradına ereceğine, sıkıntılı bir ruh haline bürünüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında turuncu toka görmek başına gelebilecek bütün kötü ve zarar verici olaylardan kendisini koruyacağına, rahatsızlık verici olaylardan uzak duracağına ve başına bela olabilecek şeylerden herhangi bir zarar görmeyeceğine, gayrimenkul işine girileceğine, eşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, güzel günler yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında turuncu japon balığı görmek kişinin mutsuz ve üzgün olacağına, verilen emeğin boşa çıkmayacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir