AnaSayfa / Genel / Kahve falında turuncu güneş görmek

Kahve falında turuncu güneş görmek

Kahve falında turuncu güneş görmek kısa süreli bir hastalık yaşayacağına, bu yüzden bir dönem üzüleceğine, eline geçecek olan fırsatlar ile hayatının farklı ve kazanç sağlayacak bir hal alacağına, başarılarının ve mutluluğunun sürekli olacağına, maddi ve manevi olarak büyük kazançlar elde edeceğine, kendini uzun uzun tenkit edeceğine, yaşadığı sorunların teker teker çözüleceğine ve yaptığı işlerde çok büyük başarılar kazanacağına, böylece uzun zamandan beri birlikte olduğu kişiyi çok sevindireceğine, hayatın şimdiye kadar bilmediği, görmediği ve yaşamadığı güzellikleri ile karşılaşacağına işarettir.

Kahve falında turuncu güneş gördüyseniz:

  • Bazı dostlarınızın farkında olmadığınız ihanetleri olabilir.

Kahve falında turuncu güneş görmek kötü bir duruma sebep olacak bir adım atılacağına, kötü yollara gireceğine, inancından sapacağına işaret eder.

Kahve falında turuncu rengi elbise giymek artık kötü günler yaşamayacağına ve kara bulutların dağılarak güneşin yüzünü göstereceğine, hayallerini sürekli erteleyeceğine, sağlığının yakın zaman içinde bağışıklığının düşmesi sonucu bozulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında turuncu gelinlik görmek galibiyetlerinin artacağına, büyük maddi kayıp verileceğine alamet eder.

Kahve falında turuncu papatya görmek kendisini işine veremeyeceğine, başarısızlığa düşeceğine ve hüsran yaşayacağına, kişinin afiyette, ağız tadında ve keyif içinde bir hayat yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında turuncu şeker görmek çok kötü olaylar ile karşılaşacağına, insanların dikkatini kendi üzerine toplamak ve egosunu tatmin etmek içi bunu ulu orta her yerde, olur olmadık anlarda beyan edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında turuncu elbise görmek kariyer planlamasını iyi yapamayacağına, eline geçecek muhteşem fırsatları iyi kullanamayacağına ve bir daha da bu fırsatları hayatı boyunca elde edemeyeceğine, istenmeyen ve maddi manevi büyük zararlara yol açan bir işe kalkışacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında turuncu ruj görmek zenginliğini kaybedeceğine, malından ve parasından olacağına, yaşamını kendi istediği gibi yönlendirebileceğine ve yönetebileceğine, rahatlığa ereceğine, huzura ve esenliğe kavuşacağına delalettir.

Kahve falında turuncu renkli elbise görmek yolculuktan döndükten sonra büyük ve çok kazançlı işler gerçekleştirileceğine, en gösterişli arabalara bineceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir