AnaSayfa / Genel / Kahve falında turuncu gömlek almak

Kahve falında turuncu gömlek almak

Kahve falında turuncu gömlek almak tüm hastalıklarını, dertlerini, üzüntülerini ve acılarını unutacağına, eşine değerli hediyeler alacağına, büyük miktarlarda para kazanılacağına ve yeni bir şehirde ya da ülkede yeni bir işe girişileceğine, kırılan kalplerin barışacağına, büyük kazanç elde edeceğine, kendisini üzen ve kıran kişilerden uzak duracağına ve çok daha rahat ve güzel günler geçireceğine, kişisel çatışmalardan vaz geçileceğine, kişinin duygusal açıdan kendisini çok iyi hissetmesine neden olacak ilişkiler içinde olacağına ve her açıdan şanslı bir döneme gireceğine rivayet eder.

Kahve falında turuncu gömlek almak gördüyseniz:

  • Alışılmadık yer veya kişileri ziyaretler söz konusu olabilir.

Kahve falında turuncu gömlek giymek olguların ya da durumların da tehlike olmaktan çıkacağına, üzüntülerinin yerini mutluluğun alacağına ve tüm dertlerinin biteceğine işaret eder.

Kahve falında turuncu renk gömlek giymek yakın bir zamanda ortak olacağı bir işte çok büyük kazançlar elde edeceğine, başı sıkışmış kişilere destek olacağına, mal mülk sahibi olup sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında turuncu renk gömlek görmek dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına, tuttuğunu koparacak kadar çalışkan ve hırslı olacağına ve bu sayede aslında her insanın hakkı olan ama sadece kısmetli olanların sahip olacağı en güzel şeyleri elde edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında turuncu gömlek almak sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, para pul sahibi olacağına, aklına koyduğu şeyi kısa zamanda gerçekleştireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında turuncu gömlek görmek rızkının bollaşacağına, hayallerinin ve amaçlarının gerçekleşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında turuncu renk ip görmek huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, dünya malına doymak bilmeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında turuncu renk tişört görmek işlerin yoluna gireceğine, yaşanan kırgınlıkların hayat içinde unutulacağına, sorunlarının azalacağına işarettir.

Kahve falında turuncu çizme görmek mevkisinde sevilen ve sözü dinlenen, önemli bir şahsiyet olacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir