AnaSayfa / Genel / Kahve falında turuncu cüzdan görmek

Kahve falında turuncu cüzdan görmek

Kahve falında turuncu cüzdan görmek iyi sonuçlanacağı düşünülen durumların tersine neticeleneceğine, yanlış giden neyse düzeltilmesi için uğraşılacağına, sıkıntıların ister istemez baş göstereceğine, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğranacağına, rahatsızlık veren ve aile bireylerini birbirine düşüren bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, sevilen, sayılan ve takdir edilen bir kişi olunacağına, tatsız geçen bir dönemin düzeleceğine, rahat edeceğine ve huzur duyacağına, çok daha zengin bir rızık sahibi olacağına, ona verimli olacak girişimlerde bulunacağına, maddi olarak büyüyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında turuncu cüzdan gördüyseniz:

  • Biraz dinlenin en iyisi kısa kır gezileri olabilir.

Kahve falında turuncu cüzdan görmek yeni bir eve taşınacağına, kendinde rakiplerini ve düşmanlarını alt edecek kudreti bulacağına, herkesin sevdiği, saygı duyduğu ve önemsediği biri haline geleceğine delalettir.

Kahve falında turuncu bluz giymek yeni kapılar açılacağına ve uzun sürecek bir birlikteliğe girileceğine, iyi, güzel ve hayırlı günler geçireceğine, can sıkıntısından, huzursuzluğundan ve hasta ruh halinden kurtulacağına delalet eder.

Kahve falında turuncu kusmak elindekini de bitireceğine, girdiği işlerde hayal kırıklığı yaşamayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında turuncu müezzin görmek karşısına çıkacak pürüzlerin kendisini yıldıramayacağına, çok iyi mevkilere götürecek çalışmalara imza atılacağına, mutluluktan ayakların yerden kesileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında turuncu kelebek görmek kendisini kaybedeceği ve çok zor bir şekilde toparlanacağı bazı olaylar yaşayacağına, bunalacağına, kendini eli kolu bağlı hissedeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında turuncu mantar görmek hedeflerine yaklaşacağına, çok büyük ve çok derin değişiklikler yaparak tüm eş, dost ve akrabaların şaşırtılacağına delalet eder.

Kahve falında saçlarını turuncu görmek çok büyük sorunlardan ve sıkıntılardan herhangi bir darbe ve yara almadan kurtulacağına, çok rahat bir hayat süreceğine, deyim yerindeyse paraya ve mala tapar olacağına işaret eder.

Kahve falında turuncu kertenkele görmek güzel bir geleceğin yaklaşmasına, sıkıntıların yakın zamanda gelecek bir aile büyüğü sayesinde aşılacağına, yeni bir eve taşınılacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir