AnaSayfa / Genel / Kahve falında türk bayrağı öpmek

Kahve falında türk bayrağı öpmek

Kahve falında türk bayrağı öpmek yöneticilerinden ya da ortaklarından takdir göreceğine, huzur dolu günlerin yakın zaman içinde geleceğine, sevilen kişilerle iş konusunda bir birlik kurulacağına, uzun bir zaman sonra gelecek bir teklife rağmen insanlara bir türlü güven duyulamayacağına ve zor zamanlar geçirileceğine, sevdiklerine kavuşacağına ve muradına ereceğine, maddi açıdan rahata erileceğine, yoksul kimselerin zengin bir hayat süreceğine, tüm isteklerine ve ideallerine kavuşacağına, zenginliği bulacağına, kazançtan yana istediği rakamları elde edeceğine, yardım edilen insanlardan hayır duaları alacağına ve fal sahibinin sırtının hiçbir zaman yere gelmeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında türk bayrağı öpmek gördüyseniz:

  • Bonkör olarak veya maddi olanaklarınızı kullanarak etkilemek istediğiniz kişiler olabilir.

Kahve falında türk bayrağını öpmek kişinin muradına ereceğine ve hayattan yana en büyük beklentisini yaşama şansına nail olacağına, aile hayatında sevinileceğine rivayet eder.

Kahve falında türk bayrağı öpmek fal sahibi hakkında söylenen bazı kötü sözlerin unutulup, kişinin yeniden eski saygınlığına ve itibarına kavuşacağına, işlerinin çok iyi gideceğine, çok saygın ve güzel bir mevkiye terfi edileceğine, elinde bulunan bir miktar kazanç ile kendi işini kurmak için adım atacağına inanılır.

Kahve falında türk bayrağı asmak daha başarılı ve kazançlı olacağına, ters giden işlerin edilecek dualar sayesinde yoluna gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kocaman türk bayrağı görmek sağlığı ile ilgili sorun yaşayan bir akrabasının tedavisini üstleneceğine, itibarını geri kazanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında türk bayrağına sarılı cenaze görmek yavaş yavaş toparlanarak, maddi yükümlülüklerinden kurtulmaya başlayacağına, yaptığı işten bir türlü kazanç elde edemeyeceğine, hayallerinden günbegün daha da uzaklaşacağına delalettir.

Kahve falında türk bayrağı açmak yakın bir zaman içinde yeni ve daha başarılı işlere gireceğine, herhangi zarara uğramayacağına, çok rahat edilecek bir işe girileceğine, büyük bir kazanç elde edileceğine, gerçekleştirilen projelerin hayli büyük getirisi olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında türk bayrağını asmak parasını ve malını kaybedeceğine, karşısına çok büyük fırsatların çıkacağına ve bundan sonra yüzünün hep güleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yeşil türk bayrağı görmek verilen bir sözden ötürü yaşanan tatsızlığın tatlıya bağlanacağına, bir sebeple çok büyük üzüntüye uğrayacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir