AnaSayfa / Genel / Kahve falında türbede kaybolmak

Kahve falında türbede kaybolmak

Kahve falında türbede kaybolmak daha iyi yerlere geleceğine, yetenekleri ve becerileri sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine, kariyerini çok daha iyi yerlere taşıyacağına, yapılan planların, programların ve projelerin tutmayacağına, tecrübe sahibi olacağına, onlarla bol muhabbette olup eğlenceli zaman geçireceğine, bütün sıkıntılarını ve sorunlarını çok emek vererek kısa zamanda ortadan kaldıracağına, sorunlarından ve sıkıntılarından bu sayede kurtulup aile hayatında daha rahat bir döneme gireceğine, çok uzun zaman boyunca büyük zarar veren borçların sona erdirileceğine, maddi konularda destek olacak bir ortak bulunacağına, Allah’ın lütuflarına ereceğine, hayalini kurduğu yaşamın kapılarını aralamak için de büyük fırsatlar yakalayacağına rivayet eder.

Kahve falında türbede kaybolmak gördüyseniz:

  • Bazı köprüleri yıkmak durumunda kalabilirsiniz.

Kahve falında türbede kaybolmak hayatındaki rahatlığın artacağına, özel ihtiyaçlarını istediği şekilde karşılayacağına, beğendiklerini kolaylıkla alabileceğine, hayırlı kararlar alacağına işarettir.

Kahve falında türbeye girememek hakkaniyetli ve düzgün bir insandan çok büyük yardım göreceğine, para kazanmaya alamet eder.

Kahve falında türbede yatan kişiyi görmek en kısa sürede çok daha iyi paralar kazanacak duruma geleceğine, geçim derdinin sona ereceğine, karşısına hayırlı bir kişinin çıkacağına işarettir.

Kahve falında evliya türbesini ziyaret etmek kendisinin de ne olduğunu anlayamayacağına, çok iyi şeylere delalet eder.

Kahve falında hacı bayram türbesini görmek enerjisinin ve canlılığının bitmeyeceğine, bu sayede hep dinç ve genç kalacağına, saygın biri olacağına işarettir.

Kahve falında türbenin dirildiğini görmek sorunların ve üzüntülerin son bulacağına, sıkıntı veren durumların ve sorunların bu sayede ortadan kalkacağına işarettir.

Kahve falında mevlanaunın türbesini görmek yardıma muhtaç olan insanlara yardım edeceğine, sahip olunan enerjinin bir ya da birden fazla işe koşturmaktan ötürü tükeneceğine, çalışmalarla ve projelerle ilgili olarak çeşitli vaatler veren kişilerin sırt çevireceğine ve kara kara düşünmeye başlanacağına işaret eder.

Kahve falında hacı bektaş türbesi görmek mahsurlu ve yasak olan bir şeyi yapmaya, dertlerine çareler, sorunlarına da çözümler bulacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir