AnaSayfa / Genel / Kahve falında türbeye girememek

Kahve falında türbeye girememek

Kahve falında türbeye girememek ölümcül hastalıklara işaret, çevresindeki herkese yardımcı olacağına, sıkıntılarına ve dertlerine çözüm arayacağına, çok kolay bir şekilde para elde edebilecek bir mevkiye geleceğine, isteklerine kavuşacağına, patlama noktasına geleceğine ve tabiri caizse sinirlerinin yay gibi gerildiği bir anda da isyan ederek içindeki herşeyi söyleyerek rahat etmeye çalışacağına, günahlarının affedileceğine, hak yemeden, dürüst bir şekilde yaşayacağına, sevdiği kişilerin hayır duasını alacağına, enerjisinin ve canlılığının bitmeyeceğine, bu sayede hep dinç ve genç kalacağına, bedeninin ve ruhunun da şifaya kavuşacağına işarettir.

Kahve falında türbeye girememek gördüyseniz:

  • Duygularınızı paylaşmadan önce iyi düşünmelisiniz.

Kahve falında türbeye el sürmek kazançlı bir işe girileceğine, hedeflerini tutturmayı başaracağına işaret etmektedir.

Kahve falında cami türbe görmek elinin bollaşacağına, başarısının önündeki engellerin ve aksiliklerin kaybolacağına, rızkının genişleyeceğine, şanssızlığın yakın zaman içinde şansa dönüşeceğine alamet eder.

Kahve falında evliya türbesini ziyaret etmek ahlaklı bir şekilde yetişmesini sağlayıp ileride evladının büyük bir insan olmasını sağlayacağına, iş hayatına destek veren kişilerin desteklerini çekeceklerine, bu yüzden eldeki bir işte zarara düşüleceğine, anne ya da babanın bir sağlık sorunu ile uğraşmak zorunda kalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında türbede namaz kılmak yapılan yanlışlardan dönülerek çok daha sakin ve aklı başında bir hayat sürdürüleceğine, borçları nedeni ile hapislik durumlar yaşayacağına, elindeki avucundaki her şeyi kaybedeceğine delalettir.

Kahve falında türbenin içinde olmak sevdiği bazı kişilerden alacağı destek sayesinde çok iyi çalışmalar gerçekleştireceğine, zarar ettiği bir dönemi kapatıp çok büyük kazançlar elde edeceği bir döneme gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yunus emre türbesini görmek ayaklarını yerden kesecek kadar büyük bir mutluluk duyacağına, parasının ve malının çoğalacağına inanılır.

Kahve falında yeşil türbeye gitmek sorunlarının, sıkıntılarının ve dertlerinin biteceğine, yüzünün güleceğine, kazançtan yana kısmetinin çoğalacağına, kişinin işlerini büyütüp geliştireceğine alamet eder.

Kahve falında türbeye fatiha okumak yaşanan sıkıntının en kısa zamanda sona ereceğine, yüksek tahsil yapacağına, işinin uzmanı ve diplomalı kimse konumuna geleceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir