AnaSayfa / Genel / Kahve falında türbe sulamak

Kahve falında türbe sulamak

Kahve falında türbe sulamak kazançlı işlere gireceğine, elinin bolluğa kavuşacağına, evlatlarından ve çevresindeki kişilerden yana hayır bulacağına, bereket ve rahat içinde yaşayacağına, sevilen, sayılan ve takdir edilen bir kişi olunacağına, şansının açılacağına ve kafasının rahatlayarak, huzur dolu günler geçireceğine, umutlarının biteceğine, mutsuz ve üzgün hissetmesine neden olacağına, sevilen kişilerden alınacak yardım ya da gelecek destekle yaşanan kötü durumların düzeltileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında türbe sulamak gördüyseniz:

  • Her zaman yüzünü gösteren bir konu tekrarlanabilir.

Kahve falında türbe sulamak hiç hayal edilmeyecek mevkilere terfiler alınacağına, işlerin her geçen gün daha başarılı olunacağına işarettir.

Kahve falında türbeye gittiğini görmek hayal ettiğinden ve arzuladığından da fazlasına kavuşacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında oruç baba türbesini görmek rahatsızlık veren durumları ortadan kaldırılacağına, elinde bulunan işte bol kazançlı bir proje gerçekleştireceğine rivayet eder.

Kahve falında türbede kuran dinlemek uzun soluklu bir ilişkinin sona ereceğine ve zor bir kişinin yanında işe başlanacağına, art niyetli ve kem gözlü kişilerle dolacağına alamet eder.

Kahve falında türbe süpürmek endişelerin sona ereceğine, sevinç gözyaşları döküleceğine, bol kazançlı bir işe girileceğine ve zengin olunacağına, yapılan bazı işlerin sıkıntılı bir duruma gireceğine yorulur.

Kahve falında türbenin içine girmek büyük bir gruba liderlik edileceğine, işlerin kara geçeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında beyaz türbe görmek manevi rahatlamaya erileceğine, bir sebeple çok büyük sorunlar yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında mevlana türbesi görmek fal sahibini çok heyecanlandıracak ve büyük firmalar arasına adını yazdırmasını sağlayacak işlere imza atacağına, ilim irfan sahibi kişiler ile dost olacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir