AnaSayfa / Genel / Kahve falında trenle yolculuk yaptığını görmek

Kahve falında trenle yolculuk yaptığını görmek

Kahve falında trenle yolculuk yaptığını görmek ticaretinin ilerleyeceğine, gümüş ise Allah yolunda hayırlı işler yapılacağına, hırsızlık ve arsızlık yapmayacağına, daha sonra düşmanlık eden kişi ile adamakıllı konuşmak için görüşmeye çalışacağına, umut bağladığı ve varını yoğunu satarak sermaye yaptığı işlerden yana beklediği başarıyı yakalayacağına, çok zor bir işe girerek durumu düzeltmeye çalışsa da herhangi bir şekilde başarılı olamayacağına, uzun zamandır ödeyemediği bir borçtan dolayı üzüleceğine, kişinin kaybettiği imkânlara yeniden kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında trenle yolculuk yaptığını gördüyseniz:

  • Karşı cinsten kişilerle yaşadığınız kişilerde içtenlik arıyorsunuz.

Kahve falında trene binip yolculuk yapmak çok rahat ve huzurlu bir hayata kavuşacağına, eline geçen her işi hayırlı bir şekilde gerçekleştireceğine, falı kapatan kişinin hanesine ve işine bolluk ve bereketin hâkim olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında trenle uzun yolculuk yapmak kaçırılan fırsatların tekrar yakalanacağına, maddi açıdan çok zor duruma düşüleceğine alamet eder.

Kahve falında yolcu treni görmek hane halkı ile tartışma yaşayacağına, hem maddi olarak hem de manevi olarak keyfinin yerine geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında trenle yolculuk yapmak maddi durumun daha kötü bir hal alacağına, iyiliğe kavuşacağına, yaşama isteğinin artacağına, keyfinin ve ağız tadının da yerine geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sevgiliyle tren yolculuğu yapmak neredeyse işten güçten el etek çekileceğine, bir sebeple çok kötü durumlara düşeceğine ve çok büyük bir üzüntü yaşayacağına inanılır.

Kahve falında trenin üstünde yolculuk yapmak bekarlar için hayalini kurdukları gibi bir kısmetle evlilik gerçekleştireceklerine, tersliklerin yoluna gireceğine, yeni bir eve ve semte taşınılacağına işaret eder.

Kahve falında tren yolculuğu görmek yolunda gideceğine ve kazancın artarak bolluğun ve bereketin yaşanacağına, ortaya konulan bir çalışmaya zarar vereceğine delalet eder.

Kahve falında trenle yolculuk yaptığını görmek çektiği yokluğun unutulacağına, sıkıntılı ve zor günlerinin biteceğine, geçim derdine düşeceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir