AnaSayfa / Genel / Kahve falında yolcu treni görmek

Kahve falında yolcu treni görmek

Kahve falında yolcu treni görmek insanlarla arasındaki uyumun, iyi geçimin ve muhabbetin bozulacağına, uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı ve üzüntülü durumların sona ereceğine ve insanlardan çok büyük övgüler ve takdirler alınacağına, sağlık sorunlarının kısa süre içinde ortadan kalkacağına, kırgınlık yaşanan bir kişi ile aradaki buzların eritileceğine, atılacak adımlar sayesinde iş sahibi olunacağına, yeni işlere girişileceğine, yapılan çalışmaların tanıtılması, yeni plan ve projelerin çizilmesi gibi işleri gerçekleştirdikten sonra yapılan işlerin ve verilen emeğin kısa bir zaman içerisinde ödeneceğine, eline geçecek bir fırsatın projeleri için yol açacağına, iş hayatında ortaya koyacağı projeler sayesinde önünün açılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yolcu treni gördüyseniz:

  • Yeteneklerinizi göstermeniz veya harekete geçmeniz durumunda olumlu geri dönüşler alabilirsiniz.

Kahve falında tren yolculuğu görmek mali durumunun düzelmesiyle beraber keyfinin de yerine geleceğine, hayırlı, helal lokmalar yiyeceğine, eline geçen paranın bereketinin de daim olacağına yorulur.

Kahve falında yolcu treni görmek doğru yoldan çıkıldığı an itibariyle düşmanlarda artış görüleceğine, elinde bulunan imkânları çok iyi bir şekilde kullanarak büyük bir başarı kazanacağına ve uzun süreden beri çok istediği bir mevkiye terfi edileceğine inanılır.

Kahve falında trenle uzun yolculuk yapmak tükettiği nefes ve para ile kalacağına, hemen olmasa bile gelecekte kendisine mutlak suretle, başarı, kazanç ve kar getireceğine yorulur.

Kahve falında trene binip yolculuk yapmak işlerinin kendisini çekemeyen kişiler tarafından baltalanacağına, yaşayacaklarının psikolojik olarak etkilenmesine ve kırılmasına neden olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sevgiliyle tren yolculuğu yapmak edilen yeminlerin ve verilen sözlerin kısa zamanda tutulacağına, fırsatlarla, kısmetlerle dolu günlerin geleceğine rivayet eder.

Kahve falında tren yolculuğu yaptığını görmek kiracı olmaktan kurtulacağına, zorlukların, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında trenle yolculuk yapmak hayatının ve işlerinin yoluna gireceğine, günah ve suç işleyeceğine işaret eder.

Kahve falında tren yolculuğu yapmak içinden çıkılmaz bir hal alacağına, diğer taraftan yapılan bazı işlerde kazanç edileceği için birçok kez borç alınacağına, bu borçlardan ötürü büyük sorun yaşanacağına ve çok yakın bir zamanda aile içinde tartışmaların baş göstereceğine, soğuk davranan bir kişi ile aranın düzeltileceğine, kısa zamanda büyük bir kazanç getirecek bir planın takip edileceğine ve deneyim kazanılacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir