AnaSayfa / Genel / Kahve falında trenle yolculuk etmek

Kahve falında trenle yolculuk etmek

Kahve falında trenle yolculuk etmek zorlukları teker teker aşacağına, hane içinde türlü sorunların başgöstereceğine, aksiliklerin iş hayatını çok kötü bir şekilde etkleyeceğine ve zararlı bir alışkanlıkla uğraşılacağına, küçük bir hastalıktan muzdarip olacağına, para yerine geçen herhangi bir belgenin karşılığı olmadığına dair bir haber alınacağına, eşlerin muhabbetinin artacağına, yeni bir işe girmek için üst düzey bir yetkiliden yardım isteneceğine, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, Allah’ın izniyle hastalık gibi durumlardan şikâyetçi olmayacağına, gayretlerinin ödüllendirileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında trenle yolculuk etmek gördüyseniz:

  • Sağlık açısından formunuzu korumak için klasik yöntemlerin dışına çıkarak daha ilginç sporlar yapabilirsiniz.

Kahve falında trenle yolculuk yaptığını görmek zarar veren bir kişinin haneden gönderileceğine, hayır işleri yapacağına işaret eder.

Kahve falında trenle yolculuk yapmak neşesini ve moralini kaybedeceğine, mutsuz olacağına, sorunların ardı ardına ortaya çıkacağına, sorunlu bir kişi ile kurulmuş olan ortaklıktan ötürü günden güne daha büyük bir darboğaza düşüleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında tren yolculuğu görmek iş hayatında çok iyi projeler ortaya koyulması sayesinde dikkat çekileceğine ve sevilen bir kişi olunacağına, yüzünün hep güleceğine işarettir.

Kahve falında trenin üstünde yolculuk yapmak bir sebeple sıkıntıya düşen fal sahibinin sevdiği kişilerin aralarında konuşarak verecekleri bir destek sayesinde işlerini yoluna sokacağına, çok büyük bir hızla işlerinin düzeleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında tren yolculuğu yaptığını görmek hiç olmadık yerde çıkan bir sorunun bu sayede çözüme kavuşacağına, zararların telafi edileceğine, yeni bir işe geçiş yapılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında trene binip yolculuk yapmak borçlarını ödemediği için haciz problemleriyle karşılaşacağına, onlardan medet umacağına delalet eder.

Kahve falında tren yolculuğu yapmak şifaya, çareye ve çözüme ulaşacağına, böylece kendini rahatlamış, hafiflemiş, mutlu ve deyim yerindeyse adeta yeniden doğmuş gibi hissedeceğine, başka işlere girme konusunda cesaret vereceğine, iyi bir kariyerin kapısını sonuna kadar açacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yolcu treni görmek çok hayırlı ve güzel işlerde çalışacağına, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir