AnaSayfa / Genel / Kahve falında soba devrildiğini görmek

Kahve falında soba devrildiğini görmek

Kahve falında soba devrildiğini görmek maddi olarak çok büyük kaynaklara sahip olunacağına, aşılması zor da olsa problemler için yardım alınacağına, kısa zamanda büyük bir kazanç getirecek bir planın takip edileceğine ve deneyim kazanılacağına, yaşanan sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, eş, dost ve akrabalarla güzel günler görüleceğine, iş hayatında büyük bir terfi alınacağına, çok daha kötü günler gördüğü zaman da bu insanların kendisine yardım edeceğine, eşiyle arasındaki aşkın uzun yıllar devam edeceğine, dininden vazgeçmeyeceğine, iyi giden hayatının bir anda bozulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında soba devrildiğini gördüyseniz:

  • Fikir ayrılıklarının oluşturacağı çatışmaları fazla büyütmemeniz gerekiyor.

Kahve falında sobanın devrildiğini görmek sanatla ilgili bazı çalışmalar yapılacağına, aksi halde çok daha kötü bir durumla karşılaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında soba devrildiğini görmek neşesini ve huzurunu kaçıracak hiçbir sorunun meydana gelmeyeceğine, malının büyük bir kısmını zarar edeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulmak için her yola başvurmasına rağmen içindeki kötülüğü atmayana kadar bu durumdan kurtulamayacağına rivayet eder.

Kahve falında tır devrildiğini görmek atılımlarının ve girişimlerinin kendisine hayır getirmeyeceğine, hayatına da değer katacak kimselerle karşılaşacağına alamet eder.

Kahve falında evin devrildiğini görmek mal edineceğine, kendisinden çıkarı olan ve maddi olarak kişiyi kullanmak isteyen biriyle tartışma yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında arabayla devrilmek evlendiği hayırlı kısmet ile yakın zaman içinde aralarının açılacağına, hiç para sıkıntısı da yaşamayacağına alamet eder.

Kahve falında devrilen gemi görmek iş konusunda deneyimli biri ile kurulan ortaklığın işleri çok iyi yerlere getireceğine, sevdiği bazı kişilerden yardım göreceği bir işe gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kavak ağacının devrildiğini görmek eline geçen fırsatları bir türlü değerlendiremeyeceğine, yakında bazı kişiler ile tatsızlıklar yaşanacağına, işlerinin bollaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında buzdolabının devrildiğini görmek eldeki mal ve mülkün kısa sürede büyük kayba uğrayacağına, sevinçli haberlerin alınması ile büyük sevinç yaşanacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir