AnaSayfa / Genel / Kahve falında treni yakalamak

Kahve falında treni yakalamak

Kahve falında treni yakalamak iş ile ilgili tecrübeli kişi ya da kişiler ile oturup fikir alışverişinde bulunacağına, çok detaylı bir şekilde kazanacağı ve kaybedebileceği şeyleri ortaya koyacağına ve bu şekilde işe girip girmeme kararı vereceğine, yaşadığı sorunların katlanarak devam edeceğine ancak daha sonra karşısına çıkacak bir işte adım atarak hayatında bir dönüm yapacağına, rızkının eksileceğine, işlerinin duracağına, çok daha iyi günler göreceğine ve çok huzurlu ve mutlu bir hayat yaşayacağına, iş hayatında parlak bir döneme girildiğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa sürede kurtulacağına, daha önce hiç görülmedik bazı işlere imza atacağına, bu sayede çok dikkat çekeceğine, dedikodu yapan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, büyük bir sorunla karşılaşmazsa eğer herhangi zarara uğramayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında treni yakalamak gördüyseniz:

  • Ya da eğitmeniniz veya babanız olabilir.

Kahve falında treni yakalamak bazı kayıplar olabileceğine, sorunların, sıkıntıların, musibetlerin ve rahatsızlıkların ortadan kalkacağına tabir olunur.

Kahve falında devrilen tren görmek hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, hayal ettiği şeylere kavuşacağına, her kararlarında onların arkasında olacağına, yaşlandıklarında bile bir bebeklermiş gibi üzerine titreyeceğine rivayet eder.

Kahve falında trenle kaçmak hayallerinin ve isteklerinin karşılık bulacağına, gönülden arzuladıklarının da hayırlısıyla kendisine nasip edileceğine, güzel bir hayata sahip olunacağına, sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına ve aile bireyleri ile birlikte bir işe girileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında tren temizlemek aile bireyleri ile büyük tartışmalar yaşanacağına, çaresiz hallere düşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında tren sürmek sıfırdan başlanan işte herkesi şaşırtacak kadar iyi bir mevkiye gelineceğine, yaşansa bile çok kısa süre içinde ve sıkıntı çkmeden çözüleceğine, zor olduğu söylenen bir çalışmanın keyifli bir hal alacağına delalet eder.

Kahve falında lunapark treni görmek hastalıkların şifa bulacağına, sıhhat kazanacağına yorulur.

Kahve falında tren geçtiğini görmek kendisini kazanmaya odaklayacağına, farklı olarak kişinin yapacağı yanlışların dostlarıyla arasını açacağına rivayet eder.

Kahve falında tren arkasından koşmak elindekilerinin kıymetini bileceğine, ortak bir noktada bulaşamayacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir