AnaSayfa / Genel / Kahve falında tren sürmek

Kahve falında tren sürmek

Kahve falında tren sürmek spora başlayacağına, çok büyük bir borcun altına birlikte gireceklerine, uğranılan zararın paylaşılacağına, eğer yaşanan durum hastalıksa gereken herşeyi yapacağına hatta organ bağışında bulunacağına, ailesi ve sevdiği kişiler ile refah içinde yaşayacağına, kısa süre içinde büyük atılımlar gerçekleştireceğine, tartışmaların sona ereceğine, hasretin ve özlemin biteceğine, onlarla artık hep bir arada olunacağına, arkadaş ve dostlardan mühim bir yardım alınacağına, sağlıkla ilgili sorunların çözüm bulacağına ve uğranılan haksızlıkların düzeltileceğine alamet eder.

Kahve falında tren sürmek gördüyseniz:

  • Dostlarınız arasındaki bir kadından önemli bir sıkıntı görmeniz olasıdır.

Kahve falında treni sürmek evli kişiler için ise, mutlu bir yuvaya sahip olacağına, sosyal hayatta falı kapatan kişinin içine düştüğü karamsarlığın ve korkunun atlatılacağına, maddi durumda meydana gelen sorunların düzeleceğine işaret eder.

Kahve falında tren sürmek anlık çıkışların da kişiye dönüp dolaşıp zarar vereceğine, güzel ve huzurlu bir hayat yaşanacağına yorulur.

Kahve falında hareket halinde tren görmek daha iyi işlere sahip olmak için bazı atılımlar yapılacağına, kardeşler arasında uzun zamandan beri yaşanan büyük tartışmaların sonlanacağına, hayallerin hayırlı bir şekilde gerçekleşeceğine işaret eder.

Kahve falında trenle denizden geçmek aile bireyleri ile birlikte güzel ve mutlu günler geçirileceğine, arka arkaya pek çok iş teklifi geleceğine işarettir.

Kahve falında ölüyle trene binmek grip ya da nezle dışında hiçbir illet hastalığa yakalanmayacağına, hainlik yapacağına tabir olunur.

Kahve falında trene bindiğini görmek yaptığı işlerin ve ortaya koyduğu çalışmaların daha büyük başarı elde etmesi sayesinde günden güne kazancının ve başarılarının artacağına, uzun yıllardan beri çok uzak bir yerde oturan ve bir türlü biraraya gelme şansı bulamadığı akrabaları ile yakın bir zaman içinde bulaşacağına ve hasret gidereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sürekli tren görmek imkânlarının azalacağına, yardım istenen kişilerin yardım eli uzatmayacağına tabir olunur.

Kahve falında tren kazasında ölmek kişinin bu sayede yüzünün gülmeye başlayacağına, yüzüne kan geleceğine, çalışmaların çok büyük başarılar kazandıracağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir