AnaSayfa / Genel / Kahve falında tren temizlemek

Kahve falında tren temizlemek

Kahve falında tren temizlemek isabetli girişimlerde bulunup kendi işinin başına geçeceğine, fal sahibinin zahmetli, çileli ve zorlu günler yaşayacağına, çalışma hayatında prestij kaybı yaşanacağına, başarılarının çoğalacağına, yuva özlemini dindirmek için arayışlara gireceğine, maddi desteğinin yanı sıra manevi anlamda da bu kimselere elini uzatacağına, çaresiz durumlarda kalacağına, keyfin ve huzurun yerine geleceğine, hayırlı olayların yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında tren temizlemek gördüyseniz:

  • Veya başkalarının manipülatif hareketleri ya da tahrikleri yanlış kararlara veya imzalara neden olabilir.

Kahve falında tren temizlemek çok rahat bir hayata adım atacağına, büyük bir kazanç elde edileceğine ve bu sayede fal sahibinin başını sokabileceği bir eve kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında kömürlü tren görmek başka başka sebeplerden ötürü uzunca bir süre toparlanılamayacağına, baht açıklığına ve şansın döneceğine inanılır.

Kahve falında tren lokomotifi görmek samimiyetin ve ilişkinin daha da kuvvetleneceğine ve belki işle ilgili bir ortaklık kurulacağına, yüzünün gülmesine vesile olacak durumlar meydana geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında tren istasyonu görmek iş hayatında iniş yaşanacağına, kesilemeyecek ve bitmeyecek gelir elde edeceğine yorulur.

Kahve falında yataklı tren görmek hane içindeki mutluluğunun büyüyeceğine, parasının her geçen gün artacağına alamet eder.

Kahve falında iki trenin çarptığını görmek çok zor durumlar ile karşı karşıya kalacağına, ticarette rakiplerine karşı zafer kazanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında trenin ezdiğini görmek yaşanılan kötü günlerin kişinin sabretmesi sonunda geçeceğine ve daha aydınlık bir geleceğe kavuşulacağına, hayallerinin gerçek olacağına yorulur.

Kahve falında tren garı görmek sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine, işlerinin bollaşacağına, büyük çaba harcayarak girdiği bir işte çok zor zamanlar yaşayacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir