AnaSayfa / Genel / Kahve falında treni sürmek

Kahve falında treni sürmek

Kahve falında treni sürmek sorunlarından çok kısa bir zamanda kurtulacağına, büyük savaşların yaşanacağına, kıtlığın meydana geleceğine, gelir kaynaklarının yok olacağına, üstesinden gelemeyeceği zorluklar vermeyeceğine, fal sahibinin kurulu bir düzeni olacağına, gönül ilişkisi yaşanan bir kişi ile dünyaevine girileceğine, kısmetinin bollaşacağına, maddi anlamda rahatlık göreceğine, dualarının ve dileklerinin kabul olacağına, maddi sıkıntılarının ortadan kalkacağına ve yüzünün güleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında treni sürmek gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz bir kişiyle girişeceğiniz ilişkiler veya iş birlikleri daha iyi bir geleceğe adım atmanızı sağlayabilir.

Kahve falında tren sürmek düşmanlarınızın size zarar verebileceğine, mali olarak birkaç ay boyunca dara düşüleceğine delalettir.

Kahve falında treni sürmek kazancının günden güne artacağına, hiç düşünmediği kadar büyük başarılar kazanacağı bazı işlere gireceğine, sosyal hayatında çok sevdiği ve değer verdiği biri ile arasının bozulacağına rivayet eder.

Kahve falında trenin raydan çıkmasını görmek hayal edilen şeylerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine, fırsatların daha büyük getirileri olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında üstü açık trene binmek içinde bulunduğu parasal duruma karşı bu kişiden çok büyük destek göreceğine, girilmiş olan bir davadan kazanmış bir şekilde çıkılacağına, işlerin kendiliğinden açılacağına ve problemlerin birbiri ardına patlak vereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında trenin devrilmesini görmek alım zorluğu yaşamayacağına, maddi açıdan büyük bir ferahlama yaşanacağına, sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine işarettir.

Kahve falında tren resmi görmek kişinin de bu durumu kendi lehine çevirmek için elinden geleni yapacağına, maddi gücünün her geçen gün artacağına tabir olunur.

Kahve falında trenle yolculuk yaptığını görmek sıkıntılarına ortak olacağına, haksızlıklara da karşı geleceğine yorulur.

Kahve falında tren kazasından kurtulmak mutlu zamanlar geçireceğine, kazancının hiçbir şekilde daha azalmayacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir