AnaSayfa / Genel / Kahve falında trende yolculuk yapmak

Kahve falında trende yolculuk yapmak

Kahve falında trende yolculuk yapmak hiçbir önemli sorunun olmayacağına, çok üzülse de başka çıkar yol bulamayacağına, yapılacak bir ortaklık sayesinde çok hayırlı ve bereketli kazançların elde edileceğine, iş hayatında büyük bir kriz yaşanacağına, verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine, yine de lükslerinden feragat etmeyeceğine, bereket ve zenginlik olacağına, huzurun ve mutluluğun hâsıl olacağına, her zorluğu kolaylıkla yenebileceğine, sorunlar karşısında sağduyulu davranarak karlı çıkacağına işarettir.

Kahve falında trende yolculuk yapmak gördüyseniz:

  • Bazı işleri başkalarına emanet etmeniz durumunda sıkıntı yaşanabilir.

Kahve falında trende yolculuk yapmak bir iş ortaklığı kurup çok hayırlı işlere girileceğine ve kazanılacak para ile yardıma muhtaç insanlara da çok büyük yardımda bulunacağına, kazancının artacağına, emeklerinin karşılığını hak ettiği şekilde alacağına ve yaşamının kendi istediği gibi ilerleyeceğine işarettir.

Kahve falında trende yolculuk görmek kişinin bugüne değin halledemediği devletle ilgili bir sorunda bu kimseden destek alınacağına, itibar kaybedeceğine ve dışlanmasına neden olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında trende seyahat yapmak kinin ve nefretin son bulacağına, geçmişte yaşanan kötü günlerin unutulacağına, yeni, güzel ve hayırlı başlangıçlar yapılacağına, gözyaşının dineceğine işaret etmektedir.

Kahve falında trende bavul unutmak çalışmaların beğeni almayacağına, çok uzun bir süre boyunca akrabalarla arasına mesafe koyacağına, işler ilgili olarak büyük sıkıntılar yaşayacağına, uzun süreden beri birlikte olduğu bir kişiden ayrılacağına ve ruhsal ve parasal olarak hiç beklemediği bir duruma düşeceğine delalet eder.

Kahve falında trende uyumak isteklerine kulak vereceğine, hastalıkların kolay bir şekilde atlatılacağına alamet eder.

Kahve falında trende çanta unutmak kendisini hiç olmadığı kadar sıkışmış hissedeceğine ve yoğun bir duygu seline kapılacağına, elinin darlığa ve yokluğa düşmeyeceğine, ekonomik olarak sıkıntı çekmeyeceğine bu sayede manevi olarak da huzurlu olacağına rivayet eder.

Kahve falında trende eski sevgiliyi görmek çok büyük sevinç ve büyük bir mutluluk yaşayacağına, çok büyük kazançlar elde edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında trenden inememek çok büyük bir sabır göstererek ve azimle çalışarak çok iyi çalışmalar ortaya koyacağına, yaşadığı ülkenin tüm insanları tarafından tanınıp sevileceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir