AnaSayfa / Genel / Kahve falında trende eski sevgiliyi görmek

Kahve falında trende eski sevgiliyi görmek

Kahve falında trende eski sevgiliyi görmek dileklerinin ve isteklerinin yerine geleceğine, sıkıntılarının Allah’ın izni ile en kısa zamanda biteceğine, karşısına dikenli ve çakıllı yolların çıkacağına, yaşamının bir inişli bir de çıkışlı hale geleceğine, bol kazançlı ve hayır dolu bir işe girileceğine, sıkıntı yaratan ve zor durumlara düşmeye sebep olan insanların uzaklaştırılacağına, zararlı bir alışkanlıkla boğuşulacak bir döneme girileceğine, etrafının gerçek ve hayırlı dostlarla dolacağına, çok kısa sürede sevdiğiniz birinden sevindirici bir haber geleceğine delalet eder.

Kahve falında trende eski sevgiliyi gördüyseniz:

  • Konu her ne olursa olsun elinizden geleni yapmanızda fayda var.

Kahve falında trende eski sevgiliyi görmek iş hayatında ve aile hayatında çok sağlam işlere imza atacağına, büyük bir sıkıntısını ve sorununu çok büyük çaba sarfederek çözüme kavuşturacağına ve çok rahat bir duruma gelmesine yardım edeceğine, çok büyük mal ve mülke sahip olunacağına işaret eder.

Kahve falında trende tuvalet görmek sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar duyacağına, maddi güç sahibi olacağına ve böylece ticaret hayatında kendisiyle mücadele halinde olan kişileri de etkisiz hale getireceğine işaret eder.

Kahve falında trende bavul unutmak bunlar yetmezmiş gibi bir de sağlık sorunlarının başgöstereceğine, sorunlu kişilerle irtibatın koparılacağına inanılır.

Kahve falında trende seyahat yapmak ancak daha sonra şansının yaver gitmesi ile çok rahat edeceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine büyük kazançlar elde edeceğine, üzüldüğü konularda sevdiği kişilerden yardım alacağına, özlem gidereceğine yorulur.

Kahve falında kendini trende görmek tüm sıkıntıların bir anda başgöstereceğine, mutlu ve huzurlu bir döneme girileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında trenden ezilmek yapılması gereken bir ödemenin yapılamayacağına, kötü bir kişinin oyununa gelineceğine, aile hayatında da çok büyük mutluluklar yaşayacağına inanılır.

Kahve falında trende gitmek geçim derdine gireceğine, aile içindeki huzurun ve iyi geçiminin de bozulacağına, büyük bir parasal sorundan ötürü iflas edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında trende oturmak şansının ve kaderinin tabiri caizse hep el ele yürüyeceğine, makama ve rızka sahip olacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir