AnaSayfa / Genel / Kahve falında trende yolculuk görmek

Kahve falında trende yolculuk görmek

Kahve falında trende yolculuk görmek kötü günlerini atlatmayı başaracağına, insanlar arasında iyi anılır olacağına, toplumda sözü geçen ve ağırlığı olan kimse haline geleceğine, yaşanan bir haksızlığın ya da bir yanlış anlaşılmanın ortadan kalkacağına, her yaptığının arkasında destek veren ailesine karşı da iyi bir evlat olarak karşılık vereceğine, sevilen kişi ile ayrı düşüleceğine, mutluluktan, sağlıktan, huzur ve neşeden bolca nasipleneceğine, kısa süre içinde ünlü bir kişi olunacağına, önünün açılması sayesinde kısmetinin artacağına inanılır.

Kahve falında trende yolculuk gördüyseniz:

  • Olayları farklı kişilerden araştırıp, ona göre karar vermelisiniz.

Kahve falında trende yolculuk görmek şanssızlık yaşanacağına, başarısızlığa düşüleceğine, elini attığı bütün işlerde çok kazanç elde edeceğine, başarılı olacağı bir iş için çok sevdiği bir kişi ile ortaklık kuracağına alamet etmektedir.

Kahve falında trende yolculuk yapmak zor zamanlar geçirileceğine, aile içinde bazı tartışmalar yaşanacağına, maddi ve manevi olarak çok sorun ve üzüntü yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında trende görmek eline geçen büyük kazançlar ile yeni işlere gireceğine, maddi kayıpların sona ereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında trende seyahat yapmak doğru kararlar alarak kendisine bol şans, uğur ve kazanç getirecek doğru işlerin altına imzasını atacağına, Allah’ın mubah kıldıklarına meyil edeceğine delalettir.

Kahve falında trende olduğunu görmek hayal kırıklığına uğratacak ya da emeklerini boşa çıkaracak hiçbir önemli sorun çıkmayacağına, insanların hayatına müdahale etmesine fırsat vermeyeceğine, yanlış davranışı olanları uyararak, ikinci bir şans vereceğine fakat sorunun tekrarlaması halinde bu insanları hayatından çıkaracağına yorulmaktadır.

Kahve falında trenden düşmek çeşitleneceğine, yapılan kötü bir davranıştan ötürü yakın bir arkadaşla aranın açılacağına rivayet eder.

Kahve falında trende gitmek yaptığı işte sivrileceğine, çevresinin genişleyeceğine, planlarının istediği yönde ilerleyeceğine, başarılarının artacağına inanılır.

Kahve falında trende oturmak yapılan işlerin rağbet görmesi sayesinde kazancın katbekat artacağına, sıkıntıların yakın zaman içinde geçeceğine, kendisini yüksek yetkiler ile üst mevkilere terfi ettirecek bazı çalışmalar ortaya koyacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir