AnaSayfa / Genel / Kahve falında tren yolunda koşmak

Kahve falında tren yolunda koşmak

Kahve falında tren yolunda koşmak afiyete ereceğine, dürüst ve namuslu bir insan olduğu halde üzerine atılan bu yalan yüzünden insanların güvenini büyük oranda kaybedeceğine, sorunların kısa zaman içinde biteceğine, çapkınlıkları yüzünden eşi ile arasının açılacağına, ortak işlere gireceğine, her zaman fal sahibinin daha büyük bir avantaj sahibi olayacağına, tatsızlıkların aşılacağına, elde avuçta olan malın mülkün bir sağlık sorunu için harcanacağına inanılır.

Kahve falında tren yolunda koşmak gördüyseniz:

  • Olayların siz müdahale etmeden önce halledilmesi zor bir hal almasına izin vermemenizde fayda var.

Kahve falında tren yolunda koşmak kısmetlerin azalacağına, yardıma muhtaç olan kişilere iş konusunda büyük yardımlarda bulunulacağına delalet eder.

Kahve falında tren yolunda oturmak işlerinde istediği kar marjına ulaşacağına, ele geçen kazancın günden güne artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tren yolundan geçmek sorumluluk alacağına, hırsızlık ve arsızlık yapmayacağına delalettir.

Kahve falında tren yolunda yürüdüğünü görmek üst bir mevkiye ve zenginliğe götüreceğine, eşler arasında yaşanan tartışmaların kısa süre sonra sevgi ile son bulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tren yolunda yürümek çarelere ve çözümlere ulaşılamayacağına, çok kötü hissedileceğine, Allah’ın izni ile büyük bir ilim sahibi olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında köy yolunda yürümek geçimini çok rahat şekilde sağlayacağına, hayatı ile ilgili hem yeni planlar yapacağına inanılır.

Kahve falında saçlarının yolunduğunu görmek yaşamında büyük değişiklikler yapacağına, kişinin can derdine düşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında dağ yolunda gitmek neşenin yerine geleceğine, yapılan iyiliklerin karşılığında kötülük görüleceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir