AnaSayfa / Genel / Kahve falında trafik kazasında görmek

Kahve falında trafik kazasında görmek

Kahve falında trafik kazasında görmek hastalıkla boğuşan bir akrabadan sevinçli bir haber geleceğine, keyfin ve huzurun yerine geleceğine, hayırlı olayların yaşanacağına, işlerinin ve kurulu düzeninin bozulacağına, başarılarının düşeceğine, hayırlı bir kısmet ile çok güzel bir evliliğe adım atacağına, ayağının tökezlemeyeceğine, malının ve parasının eksilmeyeceğine, ekmeğinin azalmayacağına, kısa zamanda yüksek bir mevkiye terfi alınacağına, işle ilgili önemli bir teklif alınacağına, sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine, kendisine rahat bir hayat kurmak için çok hayırlı bir yoldan geçeceğine, tabiri caizse can bulacağına, şansının döneceğine yorulmaktadır.

Kahve falında trafik kazasında gördüyseniz:

  • Evinizle ilgili değişiklikler veya gelişen konular bir şekilde, daha fazla para kazanmanıza ya da tasarruf etmenize yardım edebilir.

Kahve falında trafik kazasına şahit olmak sevdiği ve değer verdiği kişilerin her zaman yardımlarını alacağına, sorunlarından ve üzüntülerinden kısa bir zaman içinde kurtulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında trafik kazasında birilerinin öldüğünü görmek hayal ettiği ve arzuladığı gibi bir evlilik hayatı süreceğine, bütçesinde çok uzun süre onarılmayacak açıklar meydana geleceğine, zorluklar ve sıkıntılar yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında trafik kazasına neden olmak ele geçen kısmetlerin ve fırsatların artacağına, huzurunun eski haline döneceğine tabir olunur.

Kahve falında trafik kazasında ölmek şans, kısmet, başarı ve zenginlik getireceğine, tüm dileklerin tutacağına, uğradığı zararları telafi edeceğine delalettir.

Kahve falında babasının trafik kazası geçirdiğini görmek sorunların kısa sürede aşılacağına, işlerin daha iyi bir hal alacağına ve iş dünyası içinde çok kısa sürede çok yol kat edeceğine, uzakta yaşayan bir akrabadan kötü bir haber alınacağına, sorunların büyük darbeler vuracağına, akrabalardan herhangi bir destek alınmayacağına ve zor zamanlar geçirileceğine rivayet eder.

Kahve falında trafik kazasından son anda kurtulmak sorunlarından ötürü kendisine gelemeyeceğine, işlerinin ve hayatının yoluna gireceğine, kazancının çoğalacağına işaret eder.

Kahve falında trafik kazasından ölmek bir süre her şeyden elini eteğini çekeceğine, mutsuz ve huzursuz olacağına, büyük miktarda para kazanacağına, iyi bir iş hayatına sahip olacağına ve rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bir arkadaşının trafik kazası geçirdiğini görmek işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, sevdiği kişilerden ihanet göreceğine, hayal gibi bir hayat yaşayacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir