AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasının trafik kazasını görmek

Kahve falında başkasının trafik kazasını görmek

Kahve falında başkasının trafik kazasını görmek zahmetli işlerden hayırlı bir şekilde kurtulacağına, gürültüden ve patırtıdan uzak yaşayacağına, büyük miktarda para kazanılacağına, kazancının sürekli artacağına, iyi niyetli görünen kişilerin ilişkinize müdahale etmeye çalışarak aranızı açmaya çalışacağına, eline belki bir daha hiçbir zaman geçmeyecek kadar büyük bir kısmeti ve şansı tepeceğine, ailesiyle olduğu gibi akrabaları, arkadaşları, dostları ve komşularıyla da koyu muhabbette olacağına ve onlarla hep iyi geçineceğine, sıkıntılardan, üzüntülerden ve musibetlerden alınan hayır duaları sayesinde kurtuluşa erileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında başkasının trafik kazasını gördüyseniz:

  • Ailenizin sizden olan bazı istekleri canınızı sıkabilir.

Kahve falında çocuğunun trafik kazası geçirdiğini görmek işinin de hep yürüyeceğine, parasal ve mali sıkıntılarının çözüleceğine yorulur.

Kahve falında trafik kazasında ölen insanlar görmek inanarak destekleyenlerin de yüzünü kara çıkarmayacağına, eksiği kendinde bulacağına alamet eder.

Kahve falında bir trafik kazası görmek başarılarının bir ömür süreceğine, maddi olanakların girilecek iş kolları sayesinde günden güne artacağına işaret etmektedir.

Kahve falında trafik kazasında ölmüş insan görmek anlayışlı ve hoşgörülü bir kısmetle evlenileceğine, toplumun sevdiği ve değer verdiği bir işte çok iyi bir performans sergileneceğine ve bu sayede büyük bir işe sahip olunacağına, ortak işlere gireceğine tabir olunur.

Kahve falında bir başkasının trafik kazası geçirdiğini görmek küs olduğu kişilerle yeniden bir araya geleceğine, güzellik ve hayır geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında trafik kazasında öldüğünü görmek maddi olarak çok iyi bir noktaya ulaşılacağına, hem maddi hem manevi olarak büyük zorluklar yaşayacağına, iş konusunda kurduğu bir ortaklığın kısa süre içinde zarar getireceğine alamet eder.

Kahve falında bir yakınının trafik kazası geçirdiğini görmek aradaki dostluğun daha da pekişeceğine, zorlukların ve üzüntülerin geride kalacağına, zor zamanların sona ereceğine ve uzun süre sonra mutlu olunması yolunda bazı adımlar atılacağına yorulur.

Kahve falında yakının trafik kazası geçirdiğini görmek sıkıntılarını ve sorunlarını ortadan kaldıracağına ve büyük kazanç elde edeceğine, kişinin adeta gençleşeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir