AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasının trafik kazası yaptığını görmek

Kahve falında başkasının trafik kazası yaptığını görmek

Kahve falında başkasının trafik kazası yaptığını görmek iç huzurunu dengede tutabilmek için uğraşacağına, haksızlığa, fenalığa, kötülüğe uğramadan yaşayacağına, aile hayatında da çok büyük mutluluklar yaşayacağına, çeşme ya da okul gibi bir hayrat yaptırarak pek çok hayır duası kazanacağına, kişinin kendisi için iyi dileklerle girdiği işlerin kendisine kar getirmesine sadece sayılı günlerin kalmış olacağına, elinde bulunan işleri de çok kısa zamanda ve pek zorluk çekmeden bitireceğine, uzun zamandan beri devam edem sorunların sona ereceğine, yakın bir arkadaşın vesile olduğu bir ilişkinin evlilikle noktalanacağına tabir olunur.

Kahve falında başkasının trafik kazası yaptığını gördüyseniz:

  • Sosyal faaliyetlerde son dece başarılı olabilirsiniz.

Kahve falında trafik kazası yapanları görmek ağız tadının ve sağlığının da bozulacağına, etrafındaki insanlara karşı mahcup olacağına delalettir.

Kahve falında trafik kazası geçirdiğini görmek pek çok kişiyi idare edeceğine, büyük bir ihanete uğranacağına alamet etmektedir.

Kahve falında zincirleme trafik kazası görmek kendisini hazır hissettiğinde de kararını yerine getireceğine, parasal olarak çok kazanç elde edileceğine delalet eder.

Kahve falında birinin trafik kazası geçirdiğini duymak çalışmalarının kazanacağı başarı ile işadamlarının dikkatini çekeceğine, bolluk ve bereket yakalayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bir yakınının trafik kazası geçirdiğini görmek işlerinin kötüleşeceğine, maddi olarak çok zor bir döneme gireceğine ve büyük bir zarara uğrayacağına, zahmete ve meşakkate düşeceğine yorulur.

Kahve falında başkalarının trafik kazası yaptığını görmek herkesin çok sevdiği ve mutlu olduğu bir işle uğraşılacağına, kısa bir süre sonra bir evlat sahibi olunacağına, anne baba hayır dualarının alınacağına, büyük bir çalışmanın başına geçileceğine, içine düşülen sıkıntılı durumdan kurtulmak için aile bireylerinden destek alınacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yakının trafik kazası geçirdiğini görmek sorunların çalışmaları baltalamayacağına, planların sarkacağına tabir olunur.

Kahve falında trafik kazasında ölen insanlar görmek ev ahalisinden birisine yapılan bir kötülüğün bertaraf edileceğine, zahmetli işlerden hayırlı bir şekilde kurtulacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir