AnaSayfa / Genel / Kahve falında eşiyle ikinci kez evlenmek

Kahve falında eşiyle ikinci kez evlenmek

Kahve falında eşiyle ikinci kez evlenmek hayal kırıklıklarını ve gönül yaralarının yavaş yavaş unutacağına, uzun zamandan beri hayalini kurduğu her şeyi gerçekleştireceğine ve çok daha iyi yerlere gelerek kendisi için çok daha fazla şans yaratacağına, tartışmalarla ve aksiliklerle uğraşılan bir dönem geçirileceğine, yeni gelir kaynakları keşfedeceğine, yatırımlarından hedeflediği karı elde edeceğine ve bu sayede kendine olan özgüveninin de artacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını atlatacağına, böyle işlere kalkışacağına, kısa zamanda çok önemli fireler vereceğine ancak karşısına hiç beklemediği bir anda çıkan fırsatları değerlendirerek içinde bulunduğu sorunlara çare bulacağına, insanların nazarında komik duruma düşeceğini ve onurunun zedelenmesi nedeniyle uzun süre sosyal ortamlardan uzaklaşıp, herkesten ırak bir şekilde yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında eşiyle ikinci kez evlenmek gördüyseniz:

  • Olayları yavaş yavaş ele almanız gerekirken, hızla üzerine gitmeniz durumunda ise, hata yapma olasılığınız artabilir.

Kahve falında eşiyle ikinci kez evlenmek başka işlere girmek için fırsat yaratılacağına, büyük bir proje gerçekleştirileceğine, atılacak adımlar sayesinde çok büyük başarılar kazanılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında başkasının ikinci kez evlendiğini görmek sorunlarının gün geçtikçe daha da artacağına, elinde bulunan çalışmaların sıkıntılı bir duruma geleceğine, dışarıda yemek yemeye ve eğlenmeye fırsat bulacağına ve böylece hayatın kendisi için çok daha keyifli hale geleceğine inanılır.

Kahve falında bir kişinin ikinci kez evlendiğini görmek büyük atılımlarda bulunacağına,  çok büyük kazançlar elde edeceğine, insanları kandıracağına yorulmaktadır.

Kahve falında ikinci kez evlenmek kazancını arttıracağına, maddi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine, ruhunun da üzüntüden kurtulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında iki kez evlenmek kişinin sıkıntılarından arınacağına, aile hayatında çok istediği ve hayallerini süsleyen bir bebeğe sahip olacağına rivayet eder.

Kahve falında aynı kişiyle ikinci kez evlenmek sayılan ve sevilen bir kişi olunacağına ve üzüntü çekilen bir dönemin biteceğine, duymadığı sözleri duyacağına işaret eder.

Kahve falında birinin ikinci kez evlendiğini görmek hayati tehlike içeren bu kazadan sonra işlerin aksayacağına, uzak bir akrabadan kalacak miras sayesinde yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine rivayet eder.

Kahve falında ikinci kez evlendiğini görmek cebinden de parasının hiç eksik olmayacağına, daha sonra kendisi için çok uygun olduğunu düşündüğü bir karar vereceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir