AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin ikinci kez evlendiğini görmek

Kahve falında birinin ikinci kez evlendiğini görmek

Kahve falında birinin ikinci kez evlendiğini görmek zaferler kazanacağına, onların bir adım önüne geçeceğine, işlerini yoluna sokacağına, verdiği vaatleri yerine getireceğine, gerçekleştireceği büyük ortaklık sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, sıkıntılarını çözmek için adım atacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, fırsatları kaybetmesine ve çok büyük zararlara girmesine rağmen yine kendi kontrolünü kaybetmeyip sakin olduğuna bundan sonra karşısına çıkacak başka fırsatları ve işleri bekleyeceğine ve çok daha iyi fırsatlar ile karşılaşacağına, başka bir şehirde yeni bir işe gireceğine, kendisine yeni bir hayat kuracağına, ev veya arsa almak için girişimlerde bulunulacağına, hem birincilik hem de kazanç getireceğine tabir olunur.

Kahve falında birinin ikinci kez evlendiğini gördüyseniz:

  • Bırakın, sorunları o kendi kendine görünceye kadar sabredin.

Kahve falında ikinci kez evlenmek hasta olan yakınının ölüm haberini alacağına, saygınlık kazanacağına delalet eder.

Kahve falında babasının ikinci kez evlendiğini görmek işsizseniz işe gireceğinize, bundan büyük kazanımlar elde edeceğine işaret eder.

Kahve falında ikinci kez evlendiğini görmek uzak bir akrabanın acı haberinin alınacağına, yarattığı farklılığı kullanarak işlerini çok iyi bir noktaya getireceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından büyük bir azim gösterisi sayesinde kurtulacağına inanılır.

Kahve falında başkasının ikinci kez evlendiğini görmek yaptığı hataları düzelteceğine ve dertlerinin ve sıkıntılarının ortadan kalkacağına, mütevaziliğini asla elden bırakmayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında aynı kişiyle ikinci kez evlenmek kimseyle konuşmayacağına, sevdiklerinden, arkadaşlarından, dostlarından, yakın çevresinden ve komşularından ilgi ve şefkat göreceğine işaret eder.

Kahve falında iki kez evlenmek sağlığını geri kazanacağına, sorunların kısa süre içinde çözüm bulacağına, seven kişilerin mutlu bir hayata kavuşacaklarına, sağlıkla ilgili sorunların yakın zaman içinde tedavi edileceğine alamet eder.

Kahve falında bir kişinin ikinci kez evlendiğini görmek rahatsızlıkların şifa bulacağına, maddi anlamda çok ileri gidileceğine, yakında çok büyük bir maddi kayba uğranacağına işaret eder.

Kahve falında eşiyle ikinci kez evlenmek hayırlı bir kişi ile evlilik konusunda adım atılacağına, kötü ve sıkıntılı günleri de unutturacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir