AnaSayfa / Genel / Kahve falında tozlu yol görmek

Kahve falında tozlu yol görmek

Kahve falında tozlu yol görmek güvenilen kimselerle yapılan işlerde de yarı yolda kalınacağına, uzun zamandan beri iş hayatında çok büyük kazançlar elde edeceğine, uzak bir yerden beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine, ortaklık yaptığı kişilerden çok büyük fayda sağlayacağına, beden sağlığının zarar göreceğine, sağlık içinde yaşanacağına, yapılacak olan bir ortaklığın büyük bir ün getireceğine, işlerindeki bereketin kaçacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını ortadan kaldıracağına, çok büyük atılımlar yapacağına ve yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, sorunların kısa zaman içinde sona ereceğine delalettir.

Kahve falında tozlu yol gördüyseniz:

  • Özel hayatınızla ilgili problemlerle uğraşmanız gerekiyor.

Kahve falında tozlu yol görmek daha önce yaşadığı olaylardan ötürü çok kötü olan ruhsal durumunun daha kötü bir hale geleceğine, sürekli bir rahatsızlık içinde olacağına, şöhret ve hayır getireceğine işaret eder.

Kahve falında tozları silmek stres ve sinirden uzak durulacağına, başarılarının artacağına, yüzünün güleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında toz şeker tartmak sonucun kendisi için çok iyi olacağına, tüm duygu ve düşüncelerini de büyük bir samimiyetle dile getireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında demir tozu yemek çok saygıdeğer biri olmasına rağmen verilen çabayla unvanının kirleneceğine, bu yüzden çok büyük üzüntü duyacağına, devlet kapısından bir yardım alacağınıza tabir olunur.

Kahve falında tozlu fırtına görmek bununla kalmayıp, parasının her geçen gün artacağına, çalışmalarının ve projelerinin yakın bir zaman içinde büyük kazanç elde edeceğine yorulur.

Kahve falında toz kahve görmek yapmadığı şeylerden ve söylemediği sözlerden sorumlu tutulacağına, günahsız olduğu halde günahkâr ilan edileceğine, yeni bir eve sahip olunacağına rivayet eder.

Kahve falında evde toz toprak görmek eski arkadaşlarından bir kısmıyla da görüşmeyi keseceğine, başını hastalıklardan ve üzüntülerden kaldıramayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında toz altın bulmak bundan sonraki hayatında daha akıllı ve programlı bir şekilde yaşayacağına, manevi olarak bir rahatsızlık yaşanacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir