AnaSayfa / Genel / Kahve falında hacca gidip geldiğini görmek

Kahve falında hacca gidip geldiğini görmek

Kahve falında hacca gidip geldiğini görmek uzun bir süre önce tanışılmış olan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, bir sebeple falı kapatan kişiye uygun olmayan ancak geçim sıkıntısı çektiği bir dönemde zorunlu olarak meşakkatli bir işte çalışmaya başlayacağına, kalp kırıklığına neden olacağına, rahatlığa erileceğine, sorunların kısa bir zaman içinde biteceğine ve mutlu olunacağına, böylelikle ezilmeden ve yıpranmadan rahat bir iş hayatı olacağına, yaşanan talihsizliklerin ortadan kaldırılacağına, yakın bir akrabanın desteğinin alınacağına ve kaybedilen işe ve kariyere tekrar kavuşmak için büyük bir çaba gösterileceğine, büyük başarılar kazanacağına ve çok iyi yerlere gelerek yardıma ihtiyacı olan herkese yardım edeceğine, ters giden işlerin normale döneceğine, uğranılan zararların telafi edileceğine, çok uzun bir zamandan beri beklenen hayırlı haberlerin en sonunda geleceğine, çok daha hayırlı ve güzel bir iş hayatına sahip olunacağına rivayet eder.

Kahve falında hacca gidip geldiğini gördüyseniz:

  • Her ne kadar sizden ne beklendiğinin farkında olsanız bile, emin olmak için, bazı sorular sormanızda fayda var.

Kahve falında birinin hacca gidip geldiğini görmek istenmeyen olaylardan ötürü yaşadığı kırgınlıkların zaman içinde biteceğine, eline geçen bazı fırsatları çok kısa bir zaman içinde kullanamadığı için yakın bir zamanda elinden kaçıracağına yorulmaktadır.

Kahve falında hacca gitmek ve gelmek ruhen ve bedenen iyileşeceğine, sevdiği kişilerden kötü sözler işiteceğine ve uzunca bir süre yalnız kalacağına işaret eder.

Kahve falında hacca gidip gelmek rahatlığa erileceğine ve sorunların kısa zaman içinde çözüm bulacağına, maddi ve manevi sorunların hiçbir zarar bırakmadan ortadan kalkacağına, çok mutlu bir dönem geçirileceğine tabir olunur.

Kahve falında hacca gitmek gelmek zararlı bir alışkanlıkla uğraşan bir dostunun bu illetten kurtulması için destek olacağına ve işlerini zahmetsizce bitireceğine, yakın zamanda rahat edeceğine rivayet eder.

Kahve falında haca gidip gelmek gittikçe çıkmaza düşeceğine ve hızlı bir şekilde düşüşe geçerek dibe vuracağına, sorunların çok kısa zaman içinde halledileceğine rivayet eder.

Kahve falında hacca gidip geldiğini görmek yapılan hataların el birliği ile telafi edileceğine ve epey bir zamandan beri hasreti çekilen bir kişiye kavuşulacağına, haksızlık ve nankörlük göreceğine delalet eder.

Kahve falında oğlunun hacdan geldiğini görmek güç ve para kaybedeceğine, kazancının da hiç eksilmeyeceğine işaret eder.

Kahve falında eşinin hacdan geldiğini görmek hem siyasal hem de sosyal konularda üstün bilgilerle donanacağına, dost ya da akrabalardan birinin ihanetine uğranacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir