AnaSayfa / Genel / Kahve falında toz pembe renk görmek

Kahve falında toz pembe renk görmek

Kahve falında toz pembe renk görmek yeni bir işe geçiş yapılacağına ve bol paralı bir döneme girileceğine, kendisini daha iyi hissedeceği güzel bir döneme gireceğine, çok hayırlı bir işle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına, çok büyük kazançlara sahip olacağına, işinin de hep yürüyeceğine, sorunların adım adım da olsa çözüleceğine, harcanmış olan emeklerin başarı getireceğine, büyük bir sıkıntı ile karşılaşılacağına, hayallerin yaşanan olaylar yüzünden suya düşeceğine işaret eder.

Kahve falında toz pembe renk gördüyseniz:

  • Süregelen bir beraberliğiniz varsa eş veya sevgilinizin ilgisiz veya kaba tutumları sizi fazlasıyla kırabilir.

Kahve falında toz pembe renk görmek yalnız kalınacağına, ardından yeni bir iş bulunacağına, bu sayede aksiliklerin ve üzüntülerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine, zor bir durumun üstesinden gelineceğine işaret etmektedir.

Kahve falında toz pembe giymek doğruluktan ayrılmayacağına, helal olmayana göz dikmeyeceğine, sorun yaratan durumların ortadan kalkacağına alamet eder.

Kahve falında pembe toz görmek yeni mallara kavuşacağına, haysiyet gibi duygularına zarar vereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında toz pembe kıyafet görmek tüm sorunlarına rağmen çalışmayı sonlandıracağına, uzun zamandan beri gerçekleştirmeyi beklediği bir projeyi yakın bir zaman içinde gerçekleştireceğine inanılır.

Kahve falında toz pembe elbise giymek elindeki malların bir hiç uğruna satılacağına, hasreti çekilen bir kişiye çok yakın bir zaman içinde kavuşulacağına rivayet eder.

Kahve falında toz pembe abiye giymek kırılacağına, iyi zamanlar geçireceğine tabir olunur.

Kahve falında toz pembe görmek sağlığı ile ilgili sorun yaşayan bir akrabasının tedavisini üstleneceğine, ancak falı kapatan kişinin kendisine el atması sayesinde toparlanacağına alamet eder.

Kahve falında toz pembe gül görmek sıkıntılarından ve sorunlarından uzun bir zaman boyunca kurtulamayacağına, ayrıca çok kötü olaylar yaşanacağına, bitmek tükenmek bilmeyen bir tartışmanın arasında kalınacağına ve gerek yakın arkadaşların ve gerek akrabaların karşı çıkacağı bir işin içine girileceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir