AnaSayfa / Genel / Kahve falında toz pembe giymek

Kahve falında toz pembe giymek

Kahve falında toz pembe giymek yapılan çalışmalardan ötürü çok zor ve kötü zamanlar yaşayacağına ve bu dönem içerisinde sık sık kavga edeceğine, daha düşük bir kar sağladığı için borçlu duruma düşeceğine ve yine içinde bulunduğu sıkıntıdan kurtulamayacağına, ortaklı işlere iştirak edileceğine, parasal olarak bir kriz yaşanacağına, kurulan hayallerin deyim yerindeyse tek tek suya düşeceğine, haberler alacağına, size sahtekarlık yapacak yakın bir kişiye ve melankoli içine düşüleceğine, küslükleri gidereceğine, geçim derdine düşeceğine ve kötü şeyler yaşayacağına inanılır.

Kahve falında toz pembe giymek gördüyseniz:

  • Yapmaktan hoşlandığınız şeyleri bir adım ileri götürmeniz ekstra kazançlar getirebilir.

Kahve falında toz pembe gelinlik giymek maddi ve manevi olarak büyük bir olgunluğa erileceğine, işten güçten elini eteğini çekeceğine, malının mülkünün gözünde kıymetini yitireceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük tartışmalar yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında toz pembe elbise giymek yaşamına çok daha kolay şekilde yön vereceğine, ilişkinizin evliliğe doğru gidececeğine işaret eder.

Kahve falında toz pembe giymek birikmiş parasının olacağına, ruhsal olarak içinde bulunulan sorunların düzeleceğine, sağlıklı, neşeli ve mutlu bir kişi olunacağına delalet eder.

Kahve falında toz pembe abiye giymek kazancının sağlam ve sabit olacağına, bu düzenin bir gün değil, ömür boyu süreceğine, kısa süre içinde dünyaevine girileceğine inanılır.

Kahve falında toz pembe ayakkabı görmek bütün sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, dünya yaşamının da ahiret hayatının da kişinin istediği gibi olacağına delalettir.

Kahve falında toz pembe kıyafet görmek çok kötü ve üzücü bir duruma düşüp kendisini yıpratmasına ve çok büyük bir kırgınlık yaşamasına sebep olacağına, kısmetin kapanacağına, parasal ve ruhsal olarak büyük kayıplar yaşanacağına, planların boşa gideceğine delalet etmektedir.

Kahve falında toz pembe nişanlık görmek istenenden daha fazla mala sahip olunacağına, iş yerinde görevini zorla yerine getireceğinden dolayı amirlerinden ikaz alacağına tabir olunur.

Kahve falında toz pembe görmek çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, büyük üzüntülere sebep olacağına, etrafında bulunan, kuyusunu kazmaya çalışan insanlardan uzak durması ve bu sıkıntıların ardından çok zengin olacağı bir döneme gireceğine, hayırlı ve makbul olacak zenginliğe sahip olacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir