AnaSayfa / Genel / Kahve falında toz pembe gül görmek

Kahve falında toz pembe gül görmek

Kahve falında toz pembe gül görmek aile hayatının bozulacağına, yakın bir zamanda da vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına, dini inancını tam olarak yaşamak için kişinin sürekli araştırma yapacağına, dini bütün, inancı kuvvetli kimselerle ahbaplık edeceğine, dertlerinin sona ereceğine, hayatında olumlu değişiklikler olacağına, çok üst mevkilere kadar yükseleceğine ve ülke yönetimi ile ilgili kademelerde görev alacağına, ön planda kalmayı sağlayacağına, iş hayatında yaşadığı kayıpları telafi edeceğine, kendisine verilen görevleri yerine getireceğine ve çok mutlu olacağına, sorunlarından kısa zaman içinde kurtulacağına yorulur.

Kahve falında toz pembe gül gördüyseniz:

  • Başka insanlarla birlikte üzülebileceğiniz acı bir olay yaşayabilirsiniz.

Kahve falında toz pembe gül görmek karşısına çıkan hayırlı bir kısmet ile kısa süre içinde evleneceğine, sorunlarının çözüme kavuşacağına, yüzünün de yerlere düşeceğine tabir olunur.

Kahve falında toz pembe abiye giymek gamsız bir hayat süreceğine, dünya hayatında huzurlu olmaya inanılır.

Kahve falında toz pembe renk görmek üzüntülü bir haber alınacağına, sağlık sorunları yaşanacağına, girilen bir işten ötürü uykusuz zamanlar geçirileceğine, meslek hayattaki başarıların değerini yitireceğine, aile hayatında can sıkıcı olayların yaşanacağına işarettir.

Kahve falında toz pembe giymek hayatındaki engellerin teker teker ortadan kalkacağına, belli bir standardın altına düşmeden hayatını sürdüreceğine işaret eder.

Kahve falında toz pembe kıyafet görmek kişinin kafasının uzun süre bu meseleyle meşgul olacağına ve bu işin peşinde koşması nedeniyle işinden geri kalıp, zarar edeceğine, hakkını kimseye yedirtmeyeceği gibi kimsenin de deyim yerindeyse bir iğnesine dahi tenezzül etmeyeceğine işarettir.

Kahve falında toz pembe ayakkabı görmek hayırlı olarak girdiği işlerin zarar vereceğine, ardından yeni bir işe gireceğine tabir olunur.

Kahve falında toz pembe elbise giymek hafifleyeceğine ve deyim yerindeyse sevinç naraları atacağına, evlilikle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına inanılır.

Kahve falında toz pembe gelinlik görmek yapılan çalışmaların ve girilen işlerin hayırsız kişiler yüzünden durma noktasına geleceğine, maddi ve manevi açıdan çok büyük zararlara uğranacağına, başarılarının sürekli olacağına ve hiçbir zaman dara düşmeyeceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir