AnaSayfa / Genel / Kahve falında babasının ev yaptığını görmek

Kahve falında babasının ev yaptığını görmek

Kahve falında babasının ev yaptığını görmek istediği işi yapmak için karşısına hayırlı kapılar açılacağına, elde edilen nasibin artacağına, hayırlı ve başarılı işlere gireceğine, yanlış adımlar atacağına, hesapsız planları uygulayacağına bu yüzden de emeklerine yazık edeceğine, huzurunun artacağına, her konuda şansının yanında olması nedeni ile başarı elde edeceğine, istediği noktalara geleceğine, bazı kişiler ile tartışmak zorunda kalacağına delalettir.

Kahve falında babasının ev yaptığını gördüyseniz:

  • Planlarınızın işe yarar olup olmadığını gözden geçirmelisiniz.

Kahve falında babasını yeniden evlenmiş görmek çok zor zamanlar geçireceğine, ancak yakın bir zaman içinde işlerinin ve emeklerinin karşılığını fazlasıyla alacağına, işinde herkesten bir adım önde olacağına rivayet eder.

Kahve falında babasını evlenmiş görmek bir sebeple çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, kendisini kaybedeceği ve çok zor bir şekilde toparlanacağı bazı olaylar yaşayacağına, çok zor olayları çok kısa bir zamanda çözeceğine ve bu durumdan ötürü çok büyük başarılar elde edeceğine ve çok büyük bir şöhrete kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında babasının ev yaptığını görmek iş hayatında günah işleyeceğine, işinin gücünün rast gideceğine, kazancının artacağına yorulur.

Kahve falında babayı evlenirken görmek planlarının ve projelerinin çok beğenileceğine, çok uzun bir süre boyunca akrabalarla arasına mesafe koyacağına, işler ilgili olarak büyük sıkıntılar yaşayacağına, uzun süreden beri birlikte olduğu bir kişiden ayrılacağına ve ruhsal ve parasal olarak hiç beklemediği bir duruma düşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ölmüş babayı evlenmiş görmek gireceği bir ortaklıktan gözü yaşlı çıkacağına, evine ve evliliğine karanlık bulutlar çökeceğine, çok büyük mutluluk duyacağına ve aile hayatında da huzurlu ve sakin bir döneme gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ölmüş babanın eve geldiğini görmek yaptığı işin eskisinden de çok ilgi göreceğine, müşterilerinin sıraya girecek kadar çoğalacağına, kıran kırana bir mücadelenin ardından rakiplerin çok zarar edeceğine ve kısa süre içinde pek beklenmeyen bir performans sergileneceğine işaret eder.

Kahve falında babasının ev aldığını görmek insanlar tarafından tercih edilen bir kişi olacağına, başarılı atılımlar ve girişimler yapacağına, makam sahibi olacağına, malına mal, parasına da para katarak zenginlik elde edeceğine delalettir.

Kahve falında babayı evden kovmak sevdiğiniz misafirler ile uzun vakit geçirebileceğinize ve özlediğiniz bir yakınınızın ya da bir arkadaşınızın sizi görmeye geleceğine, iş konusunda çok büyük hatalar yapılacağına, sağlık sorunlarının ortaya çıkacağına, uzun zamandan beri tanış olunan birinden darbe yeneceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir