AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölmüş babayı evlenmiş görmek

Kahve falında ölmüş babayı evlenmiş görmek

Kahve falında ölmüş babayı evlenmiş görmek başka başka yerlere seyahat edeceğine, yeniden eski düzene geri dönmek zorunda kalacağına, musibetlerin ve dertlerin kişinin yakasını bırakacağına, eline geçen fırsatları çok hızlı bir şekilde değerlendireceğine, maddi sıkıntı içine düşüleceğine, dertlerin ardı ardına ortaya çıkacağına, bir sebeple çok büyük sorunlarla karşılaşacağına, sorunsuz, sakin ve huzurlu günler geçireceğine, mesleğinde uzmanlaşacağına rivayet eder.

Kahve falında ölmüş babayı evlenmiş gördüyseniz:

  • Elinize beklenmedik paralar geçebilir ya da alacaklarınızı tahsil edebilirsiniz.Parasal açıdan kendinize yeni imkanlar yaratabileceğiniz fırsatlar yakalayabilirsiniz.

Kahve falında baba evi görmek aile bireylerinden birinin hastalığı ile sarsılacağına, büyük umutlar ile girdiği bir işte ister istemez zarar edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ölmüş babanın ev yaptığını görmek koltuğunun yükseleceğine, daima afiyette olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında babanın evlenmesini görmek çok üzüntülü ve sorunlu olaylar yaşanacağına, yol göstereceğine delalet eder.

Kahve falında babasını evlenmiş görmek bir sebeple uzunca bir süre insan içine çıkamayacağına, başarılarının da hak ettiği takdiri göreceğine rivayet eder.

Kahve falında babanın ev yaptığını görmek durulacağına, ağız tadının ve sağlığının da yerine geleceğine yorulur.

Kahve falında babası tarafından evden kovulmak maddi ve manevi olarak bir sıkıntı çekileceğine, kötü durumların ortadan kalkacağına, hayatın keyifli bir hale geleceğine işarettir.

Kahve falında babasını yeniden evlenmiş görmek yaptığı işlerde her zaman zirveye oynayacağına, etrafındaki insanları şaşırtacak bazı kararlar vereceğine, kazancın katlanacağına delalettir.

Kahve falında babayı evden kovmak endişe, üzüntü ve sıkıntılarının sona ereceğine, sakınılan bir şeye nazar değeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir