AnaSayfa / Genel / Kahve falında toprak altında altın bulmak

Kahve falında toprak altında altın bulmak

Kahve falında toprak altında altın bulmak her geçen gün mesleğinde ilerleyeceğine ve deneyim kazanarak uzman olacağına, iyi işler ve projeler geliştirerek kendisini her alanda kanıtlama şansı bulacağına, hayatına renk, eğlence, neşe, geleceğine, başarılarının daim olacağına, kazalarla ve belalarla deyim yerindeyse burun buruna geleceğine, bir sebeple çok büyük sorunlar yaşayacağına, yapılan hatalar ve atılan yanlış adımlardan ötürü çok büyük zararlar edeceğine, hayal ettiğinden ve arzuladığından da fazlasına kavuşacağına, güzel sözler işiteceğine, bu sayede çok daha iyilerini yapmak için daha çok çaba sarfedeceğine, daha çok emek vereceğine ve hep daha iyi ve daha güzel şeyler yaparak insanlara örnek olacağına, kişinin duygusal davranarak aldığı kararlar sonrasında geleceğini riske atacağına yorulur.

Kahve falında toprak altında altın bulmak gördüyseniz:

  • Hayatta bazen sonuçları düşünerek değil, olabilecekleri hayal ederek ilerlemek gerekebilir.

Kahve falında toprak altında para bulmak çok hayırlı kişiler ile tanışacağına, yükseleceğine, bilgili kimse haline geleceğine ve hayatını en iyi şekilde yaşamayı başaracağına delalet eder.

Kahve falında topraktan altın bilezik bulmak arasında küslüğün, kırgınlığın, kin ve düşmanlığın olduğu insanlarla da uzlaşma ve barış sağlayacağına, bu durumun da kendisini ferahlatacağına, rahatlatacağına ve manevi olarak güç vereceğine, onun sayesinde kolaylık elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında toprağın altından para bulmak aile bireyleri ile tartışma yaşayacağına, yetki ve imza sahibi olacağına rivayet eder.

Kahve falında topraktan altın para bulmak ağız tadına kavuşacağına, uzun yıllar boyunca fal sahibi ile bu kişi arasındaki sevgi bağının ve yanısıra saygının devam edeceğine, birlikte çeşitli işlere girileceğine ve işin sonucu ne olursa olsun herhangi bir sorun yaşanmayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında toprağı kazıp altın bulmak çok rahat bir şekilde insanlara iş yaptırabileceğine ve herhangi bir sorun yaşamayacağına, ferahlık veren sözler duymaya yorulmaktadır.

Kahve falında topraktan altın bulmak akrabalarla küslüklerin sona ereceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa zaman içinde kurtulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında toprakta altın yüzük bulmak güçten düşeceğine, yorulacağına, düşmanın vefatına yahut zarardan kurtulmaya işaret eder.

Kahve falında toprak altından para bulmak yeni bir işte yüksek bir makama sahip olunacağına, yakın bir zamanda sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir