AnaSayfa / Genel / Kahve falında toprakta mantar görmek

Kahve falında toprakta mantar görmek

Kahve falında toprakta mantar görmek hayata başka pencerelerden de bakmayı bileceğine, çok üst mevkilerde bazı kademelere terfi edileceğine, her işten alnının akıyla çıkmaya, daha sonra bunun ayyuka çıkmasıyla yüzünün kızaracağına, ekmeğinin verimli olacağına, günahlarından kurtulmak için Allah’a sığınacağına, hedef olarak tayin edilen şeylere kısa zaman içinde büyük bir başarı ile kavuşulacağına, zor zamanların geride kalacağına ve tartışmaların ve kırgınlıkların sona ereceğine, çıkılacak bir iş seyahatinin ardından başarılı bir ortaklığa girileceğine, bu ortaklık sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, kaçırılan fırsatlardan daha iyilerinin elde edileceğine ve dostlarla ve aileyle çok mutlu olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında toprakta mantar gördüyseniz:

  • Aşk konusunda bir gerilim yaşayabilirsiniz.

Kahve falında topraktan mantar çıkarmak yakın zaman içinde çok azimli bir şekilde çalışılması sayesinde büyük zenginliğe ulaşılacağına, sorunların ardı arkasının kesilmeyeceğine alamet eder.

Kahve falında toprakta mantar görmek aile hayatında çok hayırlı ve güzel gelişmeler yaşanacağına, rahat rahat yaşayacağına, para biriktirebileceğine delalet eder.

Kahve falında topraktan mantar toplamak malının ve parasının da hiç olmasına neden olacağına, kazancını yakın bir zaman içinde iki kat arttıracağına delalettir.

Kahve falında kültür mantarı görmek kinin ve düşmanlığın giderileceğine, kendisine fırsatlar yaratacağına, zor işlerin altından kalkacağına ve çok uzun bir zamandan beri istediği mevkilere yakın bir zaman içinde geleceğine inanılır.

Kahve falında sarı mantar toplamak huzurunun ve rahatının ömür boyu süreceğine, yoksulluk günlerinin artık arkada kalacağına, ancak yakın bir zaman içinde iş hayatında ve aile hayatında çok güzel gelişmelerle karşılaşacağına ve ilerleyen dönemlerde çok daha iyi bir duruma geleceğine rivayet eder.

Kahve falında yenilen mantar görmek işlerinizin bir süre güzel gideceğine, sıkıntılarını ve kötü olayları hastalık derecesinde sorun etmeyeceği için çok daha rahat olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında mantarı görmek destek olan kişiler sayesinde çok büyük takdirler alınacağına, sağlıklı ve mutlu bir yaşama kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tırnakta mantar görmek hayal ettiğinden ve arzuladığından da fazlasına kavuşacağına, toplumun önde gelen kişileri arasına gireceğine, insanlar arasında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine, çok kişiye akıl hocalığı edeceğine, yol göstereceğine ve şifa olacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir