AnaSayfa / Genel / Kahve falında toprak tuvalet görmek

Kahve falında toprak tuvalet görmek

Kahve falında toprak tuvalet görmek ekmeğinin ve kazancının kesilmeyeceğine, ticaretinin genişleyeceğine ve elinin her geçen gün bollaşacağına, kendisine fırsatlar yaratacağına, zor işlerin altından kalkacağına ve çok uzun bir zamandan beri istediği mevkilere yakın bir zaman içinde geleceğine, güzel günler geçireceğine, güzel ve hayırlı bir yuvasının olacağına, kendisini çok kötü ve yorgun hissedeceğine, gelişeceğine, rızkının ve kazancının eksilmeyeceğine, arzu ettiği şeylere ulaşmaktan duyduğu büyük huzur ile yardıma muhtaç ve kimsesiz insanlara yardım edeceğine ve büyük bir gönül ferahlığı duyacağına delalet etmektedir.

Kahve falında toprak tuvalet gördüyseniz:

  • Ani gelişen olaylar dengenizi bozabilir.

Kahve falında topraktan tuvalet görmek başarı ve zafer kazanacağına, sakin giden yaşamının sarsılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında toprağa tuvaletini yapmak kısa süre içinde çocuk sahibi olacağına, bir koyduğu işten yüz kazanacağına, hayatına bolluğun, bereketin ve verimin geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında tuvalette toprak görmek uzun yıllar etkisinden kurtulamayacağı olumsuzluklar yaşayacağına, uzun süre doktor kontrolü altında kalarak, diyet yapmak, ilaç kullanmak ve sık sık hastaneye gitmek zorunda olacağına işaret eder.

Kahve falında toprak tuvalet görmek isminden sıkça söz ettireceğine, çok kötü günler geçirdikten sonra kendisini toparlayarak işine ve hayatına geri döneceğine işarettir.

Kahve falında toprak tarla görmek ihtiyaçlarını da gideremez duruma geleceğine, dedikoduların hat safhaya ulaşacağına alamet eder.

Kahve falında toprağın yanmasını görmek uzun zaman çalışmakla bile kapatılamayacak zararlara uğranacağına, umutsuz olacağına, üzüleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında topraktan anahtar çıkarmak istenmeyen bazı olayların yaşanacağına, tartışmaların ve sürtüşmelerin yaşanacağına, haksızlıklara maruz kalınacağına, kalp kırıklığı yaşanacağına, hane içerisine nifak tohumları serpileceğine, ondan hem fikir ve tecrübe anlamında hem de sahip olduğu maddi imkânlar anlamında faydalanacağına ve hayır göreceğine delalet eder.

Kahve falında mezarlıkta toprak kazmak iş hayatında ve aile hayatında çok sağlam işlere imza atacağına, çok büyük atılımlar yapacağına, yaptığı her işle daha fazla tanınacağına ve çok daha iyi bir konuma geleceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir