AnaSayfa / Genel / Kahve falında toprak içinde olmak

Kahve falında toprak içinde olmak

Kahve falında toprak içinde olmak maddi ve manevi olarak her zaman yanında olacağına, sevdiği kişi ile ilgili olarak kıskançlık duyacağına, iş hayatında çok büyük ihanetler göreceğine, yöneticilerinden ya da ortaklarından takdir göreceğine, platonik olarak ilgi duyduğu birisine açılacağına, çok büyük sevinç ve mutluluk yaratacak bir haber alınacağına, rakiplerini ve düşmanlarını alt edeceğine, işinde tek adam (kadın) durumuna geleceğine, makam edineceğine, toplumda önde gelen sayılı insanlardan olacağına, uzun vadede yarar sağlayacak bir işe gireceğine ve çok büyük mutluluklar yaşayacağına, kursa ve mesleki seminerlere katılacağına inanılır.

Kahve falında toprak içinde olmak gördüyseniz:

  • Göz önünde bulunmaktan kaçınmamanız durumunda imajınızı güçlendirebilir ya da takdir edilebilirsiniz.

Kahve falında toprak içinde kalmak yanlış giden işlerin düzeltileceğine, kendisini bir süre iş, özel ve sosyal hayatından geri çekmek zorunda kalacağına işaret eder.

Kahve falında saksı içinde toprak görmek kısmetlerinin bollaşacağına, ticaretinin ilerleyeceğine, sevdikleri, özledikleri ve ayrı kaldıkları ile kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında toprak içinde olmak maddi orunların kısa süre içinde aşılacağına, toplum tarafından takip edilen ve sevilen bir kişi olunacağına delalettir.

Kahve falında toprağın içinde yumurta görmek anne baba duası alınması sayesinde hayatta büyük bir engelle karşılaşılmayacağına, aile hayatındaki tartışmaların bu insanlar sayesinde biteceğine yorulur.

Kahve falında saksının içinde toprak görmek gerçekleştirilen bir proje sayesinde çok yakında epey kazanç elde edileceğine, sağlıkla ilgili herhangi bir sorun yaşanmayacağına, maddi anlamda zarar edeceğine, iş kaybı yaşayacağına yorulur.

Kahve falında toprak içinde bozuk para bulmak kaybedilen bazı şeylerin yakın zaman içinde tekrar bulunacağına, kazancın neredeyse yarı yarıya düşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında arabanın içinde toprak görmek variyetinin her geçen gün artacağına, kendisine hayır, iyilik, güzellik ve bereket getirecek başlangıçlar yapacağına inanılır.

Kahve falında çuval içinde toprak görmek verdiği  kararların hatalara sebep olacağına, insanlarla tartışacağına, sevdiği kişilerden kötü sözler işiteceğine, kazaya, belaya ve derde düşeceğine, elini verdiği bir işe sonradan kolunu da kaptıracağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir