Kahve falında toprağın üzerinde uyumak

Kahve falında toprağın üzerinde uyumak ele geçen fırsatlar sayesinde çok büyük adımlar atılacağına, düşmanların ve rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, bir sebeple çok zor durumlar yaşayacağına, önemli işler yapacağına, şan şöhret, itibar kazanacağına, geniş rızık elde edeceğine, kara kara düşüneceğine ve kimselerle konuşmaz olacağına, elinden geliyorsa ona borç vereceğine, sorunlarını ve sıkıntılarını çok zahmet çekmeden ortadan kaldıracağına, uzun uğraşlar sonucunda bazı çalışmalar gerçekleştirip bu çalışmalar ile büyük kademelerdeki kişilerin dikkatlerini çekeceğine, bir sebeple aile hayatında çok büyük tartışmalar yaşayacağına inanılır.

Kahve falında toprağın üzerinde uyumak gördüyseniz:

  • Hassas davranmanız durumunda bazı ilişkilerinizi güçlendirme fırsatı doğabilir.

Kahve falında toprağın üstünde uyumak azimle ve sabırla çalışarak işlerini çok iyi bir düzeye taşıyacağına, huzurunun artacağına alamet eder.

Kahve falında toprakta uyumak gönül hoşluğuna ve esenliğe kavuşacağına, istemediği halde borçlanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında toprağın üzerinde uyumak hem çocuklarının ve ailesinin kendisine destek olacağına, ekmek parası kazanmak için alınteri döküleceğine rivayet eder.

Kahve falında sevdiği kişiyle uyumak iş hayatı içinde sahip olunan prestijin artacağına, stres yaptığı işlerde başarıya ulaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kanepede uyumak tekin olmayan yollara parasını ve malını harcayacağına, geçiminin zorlaşacağına, sahip olduklarının eksileceğine delalettir.

Kahve falında namaz kılarken uyuduğunu görmek yaptığı hatalardan ötürü uzun zamandan beri devam eden bir borcunu ödeyemeyeceğine ve üzüntü duyacağına, onun sayesinde paraya ve mutluluğa kavuşacağına işarettir.

Kahve falında komşunun evinde uyumak büyük bir projenin başına geçileceğine, aile büyükleri tarafından onay gören işler yapacağına rivayet eder.

Kahve falında tanımadığın biriyle uyumak özel yaşamda da rutini kıracak yeni programlar yaparak daha hareketli ortamlarda bulunulacağına, bir süre hayattan aldığı zevki alamayacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top